Academie voor virtueel professionals

Getuigenissen

Meer informatie over hoe eerdere deelnemers de opleidingen bij de Academie ervaren hebben? Wat ze geleerd hebben? Wat ze als waardevol ervaren hebben? Waar ze nu staan door deze nieuwe kennis?

Of wil je praktijk ervaringen lezen over de samenwerking tussen een Virtueel Assistent, Professional of Manager met hun opdrachtgevers? Lees en luister naar de verhalen van eerdere deelnemers.

Getuigenissen Testimonials Referenties Academie voor Virtueel Professionals
Dank voor je eind feedback Petra! Ik vond het een zeer waardevolle training. Ik vond je een erg prettige docent. Je hebt echt zoveel kennis en ervaring, maar legt het niet continu vooraan. Dat maakt je niet alleen een prettig mens, maar ook de stof benaderbaar, als in voor iedereen haalbaar.

— Laura Wijnants, Zelfstandig Marketing Professional

Virtueel Succes

Linda den Hartog

Ik heb de opleiding Virtueel Succes gevolgd (online marketing & Sales). Een 6 maanden durende opleiding, maar de maanden zijn omgevlogen. Een hele brede opleiding waarin ik zoveel geleerd heb. Vooral door de praktijkopdracht bij mijn opdrachtgever.

Iedereen denkt dat online marketing over social media gaat, maar er komt zoveel meer bij kijken. Er is zoveel meer. Wat ik vooral leuk vind is dat ik ontdekt heb wat bij mij past. Wat ik wil doen voor klanten en waar mijn kwaliteiten liggen.

Bekijk de video waarin Linda toelicht wat ze geleerd heeft.

Meer klanten door een onweerstaanbaar VP aanbod

Judith Elissen

Ik heb alleen de 2 daagse training gevolgd, maar die waren heel waardevol. Het mogen bloggen voor de Academie heeft mij ook veel gebracht. Ik kan veel mensen bereiken, mijn kennis delen en ik word zelfs door ondernemers in de markt benaderd.

Mijn advies is om de kansen te pakken die op je pad komen. We zijn vaak heel angstig, maar gewoon doen! Zoek de grenzen op buiten je comfortzone en vraag om hulp!

Kijk het interview met Judith.

De twee trainingsdagen waren de perfecte start van de opleiding. We doken direct de diepte in om helder te krijgen wat je wilt doen, waarom en voor wie. Deze heldere focus gaat ontzettend helpen om de rest van de opleiding doelgericht aan te gaan pakken. Ik kijk uit naar alle volgende lessen.

— Yvette van der Plas, 2Way VA