Gerdine Ta(l)ks

Naar aanleiding van mijn twijfelblog de vorige keer heb ik een onlinecoachgesprek gehad met Petra. Zij heeft me weer een heel eind op weg geholpen. Ik wil doen wat ik leuk vind. Met mijn stem bezig zijn en vooral klantwaarden leveren. Maar hoe combineer je dat nu?

Petra had heel verhelderende ideeën. Zij heeft zo’n bak aan ervaring en zij weet ook gewoon waar de ondernemer behoefte aan heeft. Ze noemde een aantal dingen die ik zou kunnen doen. Voor mij onbekende dingen (dus hoe kon ik dat ook weten…). Ik ben me hierin gaan verdiepen en ik denk écht dat ik nu op de goede weg ben. Wat kan een duwtje in de goede richting toch fijn zijn!

Zaterdag ook de startersdag van de Kamer van Koophandel gehad in het Gelredome. Anita van mijn cursus ging ook en we hebben daar samen 2 inspiratiesessies bijgewoond. “Starten op het web” en “Klanten vinden, klanten binden”. Vol inspiratie ook de stands afgelopen die daar waren en weer leuke nieuwe contacten opgedaan. Meteen de tips uit een module van de opleiding toegepast. Leuke gesprekken voeren, kaartjes uitwisselen en hup, ’s avonds op Linkedin uitnodigingen met een persoonlijke boodschap versturen. Mijn netwerk wordt steeds groter met interessante mensen.

Anita en ik waren zo druk met informatie verzamelen dat we na afloop graag nog even van elkaar wilde horen hoe het ging. Maar ja, waar kun je gezellig een drankje doen bij een voetbalstadion? Nou…alleen bij de Mc Donalds. We besloten om in de ruimte van de standhouders te gaan zitten. Onder het genot van een hapje en een drankje bespraken we onze strategieën en ideeën. Wat kwam daar nu weer voor moois uit….

Eerder had Anita een opdracht voor een ondernemer binnengehaald nav haar onderzoeksgesprek. Zij moest kritisch naar zijn bedrijfsfilm kijken en hier aanvullingen op doen. (Deze ondernemer is een groot man in telefonie en communicatie. Hij verkoopt telefoonsystemen over de hele wereld) De inhoud van de film is ze nu aan het verbeteren en ook was ze niet tevreden over de huidige voice-over. Anita had mijn demo aan hem laten luisteren en nu heeft hij me voorgesteld aan 2 klanten!!! Om hun telefoonbeantwoorder in te spreken. Hoe vet is dat! Ook heb ik een voorbeeld opname gemaakt voor de voice-over onder zijn bedrijfsfilm. Ben heel benieuwd wat hij daarvan vindt. Het voelt alsof ik nu de goede koers ga varen. Zou het dan écht binnen 10 weken gelukt zijn?

 

 

 

 

 

Zou zoiets dan mijn nieuwe logo moeten zijn?
(bedankt Anita)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *