Gaan met die banaan

Gaan met die banaan

Het is inmiddels alweer vrijdag. En dus is het weer tijd voor een update. Deze week heb ik verschillende dingen gedaan waaronder het voeren van gesprekken met verschillende ondernemers. Dit was super waardevol.

De afgelopen maanden ben ik vooral heel hard aan het werk geweest, weinig tijd voor reflectie. Ondertussen vroeg ik me geregeld af of ik genoeg kennis had opgebouwd. Ik had soms onzekere momenten als ik aan het surfen was op het web. Dan zag ik andere VP’s of ondernemers die alles heel goed voor elkaar leken te hebben. Ik spiegelde mijzelf daaraan. En dan werd ik daar niet vrolijk van… Mijn advies is: ga in gesprek met verschillende ondernemers. Dan kom je er dus achter dat je echt veel meer weet dan zij. En daarnaast weet je ook nog eens hoe het het allemaal kunt implementeren. Ik heb dus een schat aan informatie die ik graag wil delen met ondernemers. Toen ik deze week verschillende ondernemers sprak en advies mocht geven voelde ik me echt de expert. Dat is toch kicken!! Ik vertel erover in mijn vlog.

Het was dus wederom een mooie week. Veel kunnen doen en het gaafste was nog wel dat ik merk dat ik echt gegroeid ben in de afgelopen maanden. Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan en de ondernemers in Nederland te helpen bij hun online groei! Ik ben er klaar voor, kom maar op!

Fijn weekend allemaal en tot volgende week

PS.: Wil je meer lezen en zien van mijn blogs? Klik dan HIER.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *