Een Facebook geheim

Een Facebook geheim

In deze vlog vertel ik over de strategie die ik bij mijn klant inzet bij het online adverteren. Ook deel ik wat de data betekent en hoe we hier vervolgens slim op in spelen. Het is dus geweldig om te ontdekken welke geheimen Facebook voor mij had… En deze geheimen begin ik te ontrafelen! Het is namelijk super tof om een doelgroep samen te stellen zodat ik van een koude doelgroep langzaam een opgewarmde doelgroep maak. Wil jij ook weten hoe je dat kunt doen? Klik dan op play en luister mee.

Heel leuk als je een reactie geeft in de comments hieronder. Ik hoor heel graag van jullie ervan vinden.

Alvast een fijn weekend en tot volgende week

2 Reacties

 1. Linda den Hartog

  Aan enthousiasme geen gebrek, leuke vlog!

  Antwoord
  • Nelleke Boer

   Wat leuk om te horen! Dank voor je reactie. Groetjes Nelleke

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *