Petra Fehring | 24 mei 2022

Durf jij te staan voor jezelf?

Durf jij te staan voor jezelf

Iedere dag weer mag je kiezen wat jij wilt in dit leven!

Zoveel onzekerheden. VA’s die twijfelen of ze het wel goed doen. Perfectionisme dat in de weg zit. Zich ondergeschikt maken aan opdrachtgevers. Huizenhoog opkijken tegen nieuwe stappen. Twijfelen of ze het wel goed doen. Of ze het wel kunnen.

Zo herkenbaar voor mij! Voor jou ook?

Vandaag deel ik een persoonlijke blog van mij. Met dit gevoel stond ik vanochtend op en wilde ik graag met je delen. Omdat ik geloof dat we iedere dag weer mogen kiezen voor wat we willen in dit leven.

Kies en durf te staan voor jezelf!

Ik hoop van harte dat jij ook de moed hebt. Dat je kiest voor wat jij nodig hebt. Waar jij gelukkig van wordt. En dat je vervolgens de stap zet om in actie te komen. Maakt me niet uit wat het is of waar het over gaat.

Zet die onzekerheid aan de kant. Het helpt je niet. Als er iets mis gaat, herstel je het gewoon. Kijk naar binnen in jezelf. Als jij weet dat je je best doet, de juiste intenties hebt, dan kan het niet fout gaan. Je kan alleen maar leren.

Ons leven is een grote leerschool. Iedere geleefde dag komt niet meer terug. Het enige wat je hebt is die volgende dag.

  • Waarom dan niet alles eruit halen?
  • Waarom niet kiezen voor uitdaging?
  • Nieuwe stappen zetten.
  • Nieuwe dingen leren.
  • Nieuwe mensen ontmoeten.
  • Wat kan je gebeuren?

Het verrijkt je leven. Het maakt de dagen mooi en interessant. Er is geen dag hetzelfde. En in een sleur raken lukt eenvoudig niet.

Ga ervoor!