De week van …

…de certificering! Die gaat natuurlijk een makkie worden ? Want we hebben veel theorie en praktijk opgedaan in de afgelopen 12 weken. Maar toch voelt het ook deze keer als een soort examenweek. En zo hoort het ook. Ik wil natuurlijk niet met een zesje slagen, maar met iets in de buurt van een tien!

We krijgen drie opdrachten met strakke deadlines. En naast een al volle agenda is dat wel even puzzelen. Ik kan natuurlijk niet al het werk een week opschuiven. De eerste opdracht zit al in mijn mailbox, dus daarvoor kan ik nu het werk gaan inschatten en inplannen. Het is nog even wachten op de andere twee opdrachten. Gelukkig zijn mijn avonden vrij en beschikbaar voor de studie. Zo kan ik deze week werk en leren hopelijk goed combineren.

Vorige week was het de Week van de Ondernemer. Voor mij was het ook een ondernemende week. Vorige week gesprekken gehad met klanten over hoe we 2019 willen starten. Waar ligt bijvoorbeeld de focus. En zo kan ik me voorbereiden op al het leuke dat gaat komen. Zulke gesprekken geven me energie, inspiratie en een doel.

Ook heb ik afgelopen week mijn loondienstbetrekking opgezegd. Zo kan ik me vanaf februari helemaal focussen op DEE-Organizer, mijn eigen bedrijf. Dat was toch ook wel spannend om die knoop officieel door te hakken. Dus nog twee maanden met twee petten op: die van medewerker en die van zelfstandige.

De Academie laat ik trouwens nog niet helemaal los, want vorige week heb ik ook het inschrijfformulier voor module 3 ingestuurd. Ik had al eerder geschreven dat ik begon te twijfelen en ook die knoop heb ik dus doorgehakt. Ik kijk al uit naar de eerste live dag in januari!

PS. En de tweede opdracht komt ook net binnen…

2 Reacties

 1. Petra Fehring

  Haha, volop in de actie stand. Van certificeringsopdrachten tot aan afstemmen met je klanten. En dan ook nog je baan in loondienst kunnen opzeggen! Gefeliciteerd Dirkje, veel stappen gezet en veel bereikt. Straks echt volledig zelfstandig, heerlijk!

  Antwoord
  • Dirkje

   Dank je Petra! Ik heb ook leuk werk te doen, dat scheelt ?

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *