De uitslag is binnen….

De uitslag is binnen…

Wat is dit heerlijk! Vandaag heb ik de uitslag binnen gekregen van alle opdrachten uit de certificeringsweek. Vorige week heb ik de opdrachten gemaakt. Deze opdrachten toetsen of ik uit de voeten kan met alle stof die we hebben gehad in de afgelopen module. En het antwoord is: JA! 

Alle opdrachten zijn goedgekeurd. Dat is mijn mooiste nieuws van vandaag. 

En wat eigenlijk het mooiste is na het afronden van deze module is dat ik nu precies weet welke richting ik op wil. Het is eigenlijk een totaal andere richting dan dat ik vooraf in gedachten had. Dus het is wel een verassing! Maar wat ik mee wil geven is dat je nooit te oud bent om te leren. Marketing leek mij niets voor mij, net zoals statistieken. En juist door deze opleiding heb ik ingezien dat ik mij hier prima in kan ontwikkelen. 

Dus ondernemers: here I come! Wil je meer uit het adverteren halen? Ik help je heel graag verder.

Wil je mijn andere blogs lezen of vlogs kijken? Klik HIER

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *