De allerlaatste vlog vanuit mijn koker

Mijn allerlaatste vlog voor de Academie….

Aan alles komt een einde. Nou in dit geval kunnen we beter spreken over een start, want ik ga zeker door met vloggen!

De afgelopen weken mocht ik bloggen / vloggen voor de academie. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. En afgelopen week was mijn laatste week. Ik heb de certificeringsopdrachten afgerond en ingeleverd. Nu is het wachten op een goede beoordeling. En dan zit het erop. Dat is wel gek hoor. Maar ook heerlijk! 

Na volgende week breekt de vakantieperiode aan. Nog één week aan het werk en daarna zit het erop voor 2019. Vakantie! Daar ga ik eens lekker van genieten. Laptop dicht en leuke dingen doen met m’n gezin, familie & vrienden. (Die heb ik de afgelopen maanden een heel klein beetje verwaarloosd…)

En dan na de vakantie is het echt tijd om vlieguren te maken. Nwe klanten zoeken en verder helpen met een killer strategie! Heel veel zin in!

Wil jullie bedanken voor jullie lieve support. Wens jullie allemaal succes met het afronden 2019. Hele fijne feestdag en tot 2020!

Liefs Nelleke

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *