COMM-ON+ en certificering, nog een opleiding?

10 september houd ik mijn presentatie  over mijn plannen met COMM-ON+, vertellen over mijn USP. En samen met mij nog een aantal andere studiegenoten. Ik rond mijn opleiding af. Dan komt bij mij een vraag oppoppen: ga ik verder of hou ik een pauze en ga ik volledig voor de doorontwikkeling van COMM-ON+?

Ga ik na de certificering volle vaart vooruit en starten met een vervolg bij de Academie voor VP? Start ik een verdiepende opleiding in het speelveld van communicatie? Online marketing, story telling of andere masterclasses. Is het zinvol om verder te leren of juist pas op de plaats?

Ik focus me op COMM-ON+, ervaring op doen in het veld, met de voeten in de klei. Mijn USP podium geven, laten zien wat ik de ambitieuze ondernemer te bieden hebt. Want er valt altijd wel iets te communiceren! Mijn USP: open en eerlijk in contact met mensen. Ik ben uniek, mijn dienst is uniek, ieder mens is uniek iedere onderneming heeft iets unieks. En daar speel ik op in. Iedere situatie is anders en hoe mooi is het als ik daarop kan inspelen en mee creëren en ontwikkelen.

Als ik dan voor een vervolg opleiding kies, gericht op Virtueel Professional, dan kies ik opnieuw voor de Academie voor VP. Waarom? Gewoon omdat de opleidingen die Petra aanbiedt jou laten zijn wie je bent en daarmee jou USP tot zijn recht kan laten komen. Jouw doelen nastreven, handen en voeten geven. Zonder te verzanden in een dosis theorie. Je doet het allemaal zelf, op jouw eigenwijze manier, jouw USP komt meer en meer tot uiting. Wil je meer weten over het aanbod lees verder op de website van Petra (AVP) of, leuker nog, neem contact op met mij. Ik kan je als ervaringsdeskundige veel vertellen over in ieder geval de opleiding Lopend VP in 10 weken.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *