Certificaat op zak

Het is voorbij gevlogen, de 10 weken opleiding die ik heb gevolgd bij Academie voor Virtueel Professionals en ik heb mijn online presentatie ook mogen geven.

Ik was eigenlijk best emotioneel, hoorde mijn collega cursisten en nu dus ook collega VA’s op hun beurt vertellen wat zij hebben geleerd en bereikt, en wat een herkenning hoorde ik in al hun mooie verhalen.

Ik heb tijdens mijn presentatie ook heel eerlijk verteld wat het met mij gedaan heeft. Los van de bevestiging dat ik mijn zakelijke krachten nog steeds in mij heb, heeft deze periode mij ook anders in het licht doen staan en zeker met betrekking tot mijn eigenwaarde; daar waar ik natuurlijk al ruim 10 jaar bestempeld ben met volledig arbeidsongeschikt, heb ik nu zelf gevoeld en ook bevestigd gekregen dat ik zeker nog wel waarde heb.

Ik ben weer de Caroline die ik altijd ben geweest; opgewekt, enthousiast en eindelijk weer met zelfvertrouwen, dat was de traan tijdens mijn presentatie ook wel waard.

Omdat ik het ook voel straal ik het uit, ik heb inmiddels al een opdrachtgever en het mooie is dat ik nog niet op zoek was aangezien ik pas per 01-01-2018 wil gaan beginnen, maar ik heb mijzelf online en regionaal al persoonlijk geprofileerd en mijn eerste opdrachtgever heeft mij benaderd, hoe mooi is dat?!

Ik zit in de opwaartse spiraal en blijf daar zeker nog in zitten, maar vanaf nu wel met een officiële certificering op zak!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *