Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!

Ervaar het gevoel van vrijheid als ondernemer! Doen wat bij je past op een bewezen manier die werkt – Petra Fehring

Experttips voor samenwerken met een Virtueel Assistent

Creëer tijdwinst met de SOM7®-methode voor solide bedrijfsgroei

Steeds meer ondernemers horen over het relatief nieuwe beroep van Virtueel Assistent. Als allereerste opleider voor VA’s in Nederland en België ben ik sinds 2013 aan het pionieren. Iedere kans grijp ik aan om potentiële opdrachtgevers aan te trekken. Om hen te informeren wat een VA is, doet en voor hun bedrijf kan betekenen. Met succes!

Het mooie is dat ondernemers het enorm interessant vinden MAAR een aantal obstakels zien. Logisch, want virtueel werken met een externe professional brengt ook uitdagingen met zich mee. In mijn boek leg ik uit hoe ondernemers met een VA of iedere andere Virtueel Professional kunnen samenwerken én hoe ze de inzet betaalbaar houden. Dit door te werken volgens mijn unieke SOM7®-methode.

De SOM7®-methode omvat het vereenvoudigen van alle operationele processen in het bedrijf. Hierdoor kan een ondernemer kostbare tijd aan operationele werkzaamheden besparen én makkelijk uit handen geven. Als Virtuele Assistent, Professional of Manager lever jij meerwaarde wanneer jij je opdrachtgever daarbij helpt. Zodat jullie samen gericht werken aan bedrijfsgroei!

Past werken als Virtueel Assistent bij mij?

Inspiratie voor de ultieme carrièrestap

Als Virtuele Assistent ben je een zelfstandig ondernemer. Dat betekent een enorme spannende stap in je carrière. Je gaat niet alleen andere diensten leveren en op een andere manier werken. Je zet ook de stap naar ondernemerschap. Dat vraagt om eerst goed onderzoeken of dit bij je past.

Herken je dit? Je wilt:

  • graag je eigen tijd indelen
  • werken voor opdrachtgevers waar je blij van wordt
  • werk en privé beter kunnen combineren
  • jezelf ontwikkelen
  • vanuit huis werken
  • meer vrijheid voelen
  • doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt

Dan past het ondernemerschap vast bij jou! Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Is werken in de rol van een Virtueel Assistent of Professional de juiste voor jou?

Laat je inspireren en vraag het gratis e-book aan Past werken als VA bij mij? waarin Petra je meeneemt in wat het allemaal inhoudt.

Meld je aan voor mijn 2-wekelijkse videoblog voor inspiratie en nadere info over de opleidingen. Je krijgt tevens de bewezen aanpak hoe virtueel werken jou vrijheid geeft:

100 Diensten die je kunt bieden om ondernemers te helpen met bedrijfsgroei!