Blogs over Virtueel Succes

Diverse deelnemers aan de opleiding Virtueel Succes hebben geblogd over hun ervaringen tijdens het volgen van de opleiding. Inmiddels hebben zij de opleiding afgerond en kun jij nog steeds lezen wat het hen heeft opgeleverd.

Miriam Bommer

Miriam Bommer is in april 2018 gestart met de de 2e module in de opleiding Virtueel Succes, Dagelijks Management, Communicatie & Diensten Leveren. Tijdens deze opleiding wordt gewerkt met een stageopdracht om het geleerde toe te passen in de praktijk waardoor ze niet alleen kennis krijgt, maar het ook direct leert toe te passen. Gedurende de drie maanden doorlooptijd van deze module vertelde Miriam over haar ervaringen en stappen.

Miriam: “Werken als VA, een baan in loondienst en het volgen van een opleiding tegelijkertijd, gecombineerd met een jong gezin, is soms best een struggle. De komende maanden neem ik je mee in mijn leertraject en laat ik je daarnaast zien hoe alles wat ik leer stiekem ook heel goed toepasbaar is op persoonlijk vlak.”

Ilonka de Graaf

Ilonka de Graaf is in januari 2018 gestart met de opleiding Virtueel Succes, module Online Marketing & Sales. Tijdens deze opleiding wordt gewerkt met een stageopdracht om het geleerde toe te passen in de praktijk waardoor ze niet alleen kennis krijgt, maar het ook direct leert toe te passen.

Ilonka: “Ik wil niet alleen ondernemers ondersteunen en hen taken uit handen nemen, ik wil ook een adviserende rol innemen en meedenken met de ondernemer. Ondernemers willen steeds meer doen met online marketing en missen zelf vaak de kennis hoe dat ze dat aan moeten pakken. En juist daarin wil ik meer expertise krijgen om hen daarmee te helpen. Daarom heb ik besloten om de opleiding Virtueel Succes te gaan volgen, te beginnen met module 1 Online Marketing & Sales.”

Gedurende de zes maanden dat deze opleiding duurde heeft Ilonka gedeeld hoe het met haar ging. Over de stappen die ze gezet heeft, maar ook over haar vraagstukken en worstelingen en over de samenwerking met de opdrachtgever.

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!