Blogs over Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf

Diverse deelnemers aan de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf hebben geblogd over hun ervaringen tijdens het volgen van de opleiding. Inmiddels hebben zij de opleiding afgerond en kun jij nog steeds lezen over de stappen die zij gezet hebben en wat het hen heeft opgeleverd.

Lenie van der Zande

Lenie van der Zande (49) is na ruim 25 jaar in loondienst gestart als zelfstandig ondernemer. De bouw aan haar onderneming als virtueel professional is gestart en sinds 22 mei 2018 is haar bedrijf Comm-On+|Communicatie&Ondersteuning met een +, geregistreerd bij KvK. Zij volgde van juni tot en met september 2018 de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. 

In haar blogs nam Lenie je mee hoe het is om de opleiding te volgen, je bedrijf in 10 weken op te bouwen en ze nam je mee in de verandering van mindset (werknemer à ondernemer). Het ondernemerschap ziet ze als een kans: “Ik kan met mijn kennis en ervaring de ondernemer helpen met communicatie & ondersteuning. Dat doe ik door gewoon mijn eigen unieke zelf te zijn, vertrouwen, doorpakken en vastbijten in waar en hoe ik dat dan het beste voor die ondernemer (klant) kan doen.”

Nienke Diepering

Nienke Diepering is op 2 april 2018 gestart met de training Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf.

Nienke: “Na meerdere reorganisaties, vond ik het tijd om voor mijzelf te starten en het heft in eigen hand te nemen. Een spannende stap waarin ik bedrijven wil ondersteunen bij verbeteren van commerciële processen en verhogen van klanttevredenheid. Om alles op juridisch, commercieel en financieel gebied te organiseren, vergt de nodige inspanning en ik wilde meteen van start. Ik was enthousiast over het concept van deze training. Dat gecombineerd met gelijk geïnteresseerden die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en bovendien ook een kans biedt om een netwerk van collega’s te ontwikkelen waar je steun aan hebt.”

Nienke heeft wekelijks laten weten hoe het ging en welke uitdagingen ze tegenkwam.

Gerdine Taks

Gerdine Taks is op 8 januari 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Vol enthousiasme heeft zij in 10 weken tijd de benodigde stappen gezet om haar bedrijf als Virtueel Assistent te starten.

Gerdine: “Na een reorganisatie op mijn werk voelde ik dat het mijn tijd was om het roer om te gooien. Ik heb voor mezelf een ideaalschets gemaakt. Als VA zie ik een mooie balans tussen werk en privé en al mijn andere bezigheden.”

Zij nam ons gedurende deze 10 weken mee in al haar ontwikkelingen, de stappen, de vraagstukken, het ‘uit haar comfortzone treden’ en alles wat op haar pad kwam. Na het afronden van de opleiding heeft ze nog een tijdje gedeeld hoe het met haar is gegaan.

Caroline Fehring

Na 10 jaar uit het arbeidsproces te zijn geweest i.v.m. een chronische medische aandoening is Caroline op 1 januari 2018 met haar bedrijf Miss VA gestart, nadat zij van september t/m december 2017 de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf gevolgd heeft. Zij schrijft wekelijks haar updates en vertelt haar verhaal. De positieve kanten en de worstelingen.

Caroline: “Ik wil graag weer onderdeel van het arbeidsproces zijn en mijn eigen geld verdienen in plaats van afhankelijk te zijn. Ik wil graag anderen in een soortgelijke situatie inspireren.”

Caroline heeft gedurende een half jaar haar ervaringen gedeeld, waarna ze een besluit moest nemen om wel of niet door te gaan met haar VA-bedrijf. 

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!