Blog door Nienke Diepering

Nienke Diepering is op 2 april 2018 gestart met de training Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf en ze stelt zichzelf graag even voor.

19 jaar werkte ik in, voornamelijk commerciële functies, de hospitality branche bij internationale hotelketens. Ik dacht de laatste jaren wel eens aan een andere branche eventueel hospitality gerelateerd. Na meerdere reorganisaties, vond ik het tijd om voor mijzelf te starten en het heft in eigen hand te nemen. Een spannende stap waarin ik bedrijven wil ondersteunen bij verbeteren van commerciële processen en verhogen van klanttevredenheid.

Om alles op te zetten op juridisch, commercieel, financieel gebied te organiseren, vergt de nodige inspanning en ik wilde meteen van start. Tijdens dit traject zag ik op LinkedIn de ‘Academie voor Virtueel Professionals’ voorbij komen. Ik ben gaan lezen en was enthousiast over het concept; de start c.q. opzet van je eigen bedrijf gedurende 10 weken. Dat gecombineerd met gelijk geïnteresseerden die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en bovendien ook een kans biedt om een netwerk van collega’s te ontwikkelen waar je steun aan hebt.

In april 2018 ben ik gestart met de training en ik zal je wekelijks laten weten hoe het gaat en welke uitdagingen ik tegenkom.

Wil je Nienke en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Service van het systeem

Service van het systeem

Dagelijks kom ik ‘het’ tegen, dagelijks denk ik dat kan veel beter! En niet omdat ik een betweter ben of wil zijn, maar gewoon omdat ik weet dat een goed gevoel zoveel meer teweegbrengt op lange en korte termijn. Klanttevredenheid en klantbeleving. Het klinkt simpel...

Internationale ambities?

Grappig dat je woorden en zinnen op zoveel verschillende manieren kan interpreteren. Inmiddels ben ik een levend ‘Van Dale’ woordenboek, een professionele Google -researcher en een tolk (van alle talen) want ik breek mijn hoofd over een serieuze...

Het leed dat ondernemen heet..?

Het leed dat ondernemen heet..?

Het is dinsdag 8 mei, ruim 25 graden buiten. Ik zit binnen, boven om precies te zijn, in een kamer achter mijn computer te typen. Wanneer je dit leest klinkt het als een ernstige zaak, maar niets is minder waar. Ik ben bezig met de training waardoor ik...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden

Voornaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer info
Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer info

Voornaam
E-mailadres

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!