Blog door Nienke Diepering

Nienke Diepering is op 2 april 2018 gestart met de training Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf en ze stelt zichzelf graag even voor.

19 jaar werkte ik in, voornamelijk commerciële functies, de hospitality branche bij internationale hotelketens. Ik dacht de laatste jaren wel eens aan een andere branche eventueel hospitality gerelateerd. Na meerdere reorganisaties, vond ik het tijd om voor mijzelf te starten en het heft in eigen hand te nemen. Een spannende stap waarin ik bedrijven wil ondersteunen bij verbeteren van commerciële processen en verhogen van klanttevredenheid.

Om alles op te zetten op juridisch, commercieel, financieel gebied te organiseren, vergt de nodige inspanning en ik wilde meteen van start. Tijdens dit traject zag ik op LinkedIn de ‘Academie voor Virtueel Professionals’ voorbij komen. Ik ben gaan lezen en was enthousiast over het concept; de start c.q. opzet van je eigen bedrijf gedurende 10 weken. Dat gecombineerd met gelijk geïnteresseerden die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en bovendien ook een kans biedt om een netwerk van collega’s te ontwikkelen waar je steun aan hebt.

In april 2018 ben ik gestart met de training en ik zal je wekelijks laten weten hoe het gaat en welke uitdagingen ik tegenkom.

Wil je Nienke en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Afsluitend interview met Nienke Diepering

Afsluitend interview met Nienke Diepering

Zoals Nienke in haar vorige blog al schreef, stopt ze nu met het delen van haar ervaringen tijdens de opleiding. Het leek me leuk om haar te interviewen en zo te horen hoe ze de hele opleiding ervaren heeft en waar ze nu staat. Kijk je mee naar het gesprek tussen...

Vooruitkijken

Vooruitkijken

De laatste blog; althans, de laatste voor de Academie voor Virtueel Professionals,  welke ik wekelijks met veel plezier heb geschreven.  Na weken van modules doornemen, opdrachten maken, en natuurlijk blogs schrijven zijn er (ruim) 10 weken voorbij gevlogen. En met...

Trouwe fan

Trouwe fan

Er is een water te kort, de lucht is strakblauw, het is komkommertijd, de zomer in je bol, je wilt je batterij opladen; kortom Nederland wordt langzaamaan op zakelijk gebied rustig. En ik heb ook rust gevonden, de eerste opdracht is binnen! Dat betekent...

Bijzonder zelfstandig….

Bijzonder zelfstandig….

Ken je dat? Koop je iets bijzonders of groots (bijvoorbeeld een exclusieve tas) hoor en zie je daarna alleen maar mensen met ‘jouw’ tas rondlopen! Dit voorbeeld kan frustrerend zijn want je wilt bijzonder zijn, de enige die met deze tas loopt. Afgelopen...

Virtual Professional zkt Opdrachtgever

Virtual Professional zkt Opdrachtgever

In te huren; een Virtual Professional met goede organisatorische skills voor de ondersteuning van de dagelijkse (rompslomp) werkzaamheden. Maar er kan nog meer; hoe behoudt je klanten? Afgelopen maandag heb ik online (virtueel) mijn eindpresentatie van de...

Studentenleven

Studentenleven

In 10 weken tijd kan er veel gebeuren of kan je veel gedaan krijgen. Afgelopen weken was ik weer een studente en bezig met een training c.q. opleiding met als doel als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Aankomende week mijn eindopdracht inleveren...

Allergische reactie

Allergische reactie

Het was te verwachten, stilletjes had ik de hoop dat het mijn deur voorbij zou gaan. Maar nee, ook ik moet eraan geloven; een financiële jaarplanning maken! Ik zal eerlijk zijn, ik ben niet van de cijfers, ik ben allergisch, ik houd van letters, schrijven...

Orde op zaken stellen

Orde op zaken stellen

Afgelopen weken, en ook aankomende weken, ben ik volop bezig om alles achter de schermen op te zetten zodat ik straks als zelfstandige de zaak op orde heb om te beginnen. Ik ben zeer geordend. Dat leidt tot een over-ordening; labels, stickers, ordermappen, online...

Service van het systeem

Service van het systeem

Dagelijks kom ik ‘het’ tegen, dagelijks denk ik dat kan veel beter! En niet omdat ik een betweter ben of wil zijn, maar gewoon omdat ik weet dat een goed gevoel zoveel meer teweegbrengt op lange en korte termijn. Klanttevredenheid en klantbeleving. Het klinkt simpel...

Internationale ambities?

Grappig dat je woorden en zinnen op zoveel verschillende manieren kan interpreteren. Inmiddels ben ik een levend ‘Van Dale’ woordenboek, een professionele Google -researcher en een tolk (van alle talen) want ik breek mijn hoofd over een serieuze...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!