Blog door Nelleke Boer

 

Nelleke Boer is in september 2019 gestart met Virtueel Succes, Module 3 Financiën en Statistieken. Deze module duurt 3 maanden, waarbij de theorie meteen toegepast wordt in de praktijk met een opdracht voor een stageopdrachtgever. Gedurende deze 3 maanden vertelt Nelleke over de stappen die zij zet.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het afgelopen jaar ongelofelijk veel heb geleerd. Vorig jaar heb ik de cursus ‘Binnen 10 weken een goedlopend VP-bedrijf’ aan de Academie gevolgd. Het mooie van deze cursus is dat je echt aan de hand wordt genomen om je bedrijf helemaal goed op te zetten. Ik heb zoveel tips gekregen op alle facetten van een onderneming. Daarnaast kreeg ik tijdens de cursus tips over het maken van een goed aanbod voor mijn klanten.

Na afronden van de cursus ben ik meteen doorgestroomd naar de opleiding Virtueel Succes. De eerste 2 modules heb ik achter de rug. Wat ik zocht heb ik echt gevonden, verdieping in van het beroep Virtueel Professional. Door het werken met stage opdrachtgevers kan ik meteen alle theorie toepassen in de praktijk. Dat is een fijn concept. Ik heb nog wel wat onderdelen af te ronden uit de eerste 2 modules. Het fijne van deze opleiding is dat ik de vrijheid heb om dat te doen wanneer het past.

Ik begin nu aan de laatste module van de opleiding: Statistieken & Financiën. Hier kijk ik erg naar uit. Over 3 maanden kan ik heel gericht advies geven aan mijn klanten. Ik kan dan precies uitleggen wat werkt voor hun doelgroep door de cijfers op tafel te toveren. Meten = weten: ik ga ervoor! De aankomende 3 maanden deel ik mijn belevenissen met jullie. Ik ben er helemaal klaar voor. Jullie ook?!

 

 

Wil je Nelleke en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Afrondend interview met Nelleke Boer

Afrondend interview met Nelleke Boer

Nelleke Boer heeft de laatste 3 maanden van de opleiding Virtueel Succes afgerond. Juist deze laatste module zag ze op voorhand niet helemaal zitten. Geen goede ervaringen met het vak Statistieken in het verleden, dacht ze dat dit niets voor haar is. Maar niets blijkt...

De uitslag is binnen….

De uitslag is binnen….

De uitslag is binnen... Wat is dit heerlijk! Vandaag heb ik de uitslag binnen gekregen van alle opdrachten uit de certificeringsweek. Vorige week heb ik de opdrachten gemaakt. Deze opdrachten toetsen of ik uit de voeten kan met alle stof die we hebben gehad in de...

De allerlaatste vlog vanuit mijn koker

De allerlaatste vlog vanuit mijn koker

Mijn allerlaatste vlog voor de Academie.... Aan alles komt een einde. Nou in dit geval kunnen we beter spreken over een start, want ik ga zeker door met vloggen! De afgelopen weken mocht ik bloggen / vloggen voor de academie. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan....

De magie van doelen stellen

De magie van doelen stellen

De magie van doelen stellen Het is altijd heel leuk om ergens aan te beginnen. En als ik voor mezelf praat, dan kan ik meestal niet wachten om te starten. Ga als een razende aan de slag en vervolgens merk ik dat ik misschien toch niet helemaal lekker ben gestart. Daar...

Een Facebook geheim

Een Facebook geheim

Een Facebook geheim In deze vlog vertel ik over de strategie die ik bij mijn klant inzet bij het online adverteren. Ook deel ik wat de data betekent en hoe we hier vervolgens slim op in spelen. Het is dus geweldig om te ontdekken welke geheimen Facebook voor mij...

Gaan met die banaan

Gaan met die banaan

Gaan met die banaan Het is inmiddels alweer vrijdag. En dus is het weer tijd voor een update. Deze week heb ik verschillende dingen gedaan waaronder het voeren van gesprekken met verschillende ondernemers. Dit was super waardevol. De afgelopen maanden ben ik vooral...

YAYYY! Mijn eerste vlog staat live

YAYYY! Mijn eerste vlog staat live

Welkom bij mijn eerste Vlog Vet spannend!! Hier is mijn eerste vlog voor de Academie. De afgelopen weken heb ik iedere week een blog geplaatst. Vanaf deze week ga ik het over een andere boeg gooien: ik ga vloggen! Het zou dus ook super leuk zijn als jij mij wilt laten...

Hoe vier jij je weekend?

Hoe vier jij je weekend?

Hoe vier jij je weekend? Sinds ik ondernemer ben vier ik echt mijn weekend. Even geen verplichtingen op werk gebied. Ik laat alles van me afglijden en richt me op mijn gezin. Heerlijk vind ik dat! Voordat ik ondernemer was liepen de dagen eigenlijk veel meer in elkaar...

De Wondere Wereld van de Statistieken

De Wondere Wereld van de Statistieken

De wondere wereld van de de Statistieken   Hoppa, weer een week voorbij! Wat vliegen de weken toch snel om. Het is inmiddels al november. Maar goed, laten we er dan meteen ook maar hele mooie weken van maken. Dat is mij in ieder geval de afgelopen week wel weer...

Ondernemen is: Vrijheid  Blijheid

Ondernemen is: Vrijheid Blijheid

Vrijheid / Blijheid Deze week is het herfstvakantie in Nederland. Wij zitten met ons gezin in een bungalowpark in Noord Nederland. Ons 2-jarige zoontje kan hier heerlijk spelen. Gelukkig slaapt hij tussen de middag dik 2 uur. Daardoor kan ik iedere dag in ieder geval...