Blog door Linda den Hartog

 

Linda den Hartog is in september 2019 gestart met de opleiding Virtueel Succes, Module 1 Online Marketing & Sales. Deze module duurt 6 maanden, waarbij de theorie meteen toegepast wordt in de praktijk met een opdracht voor een stageopdrachtgever. Gedurende deze 6 maanden zal Linda haar ervaringen delen.

 

Ik ben Linda den Hartog en sinds september 2019 actief als Virtueel Professional. Ik heb een financiële achtergrond, maar heb altijd een zwak gehad voor het communicatie vak. Als vrijwilliger heb ik een tijd artikelen geschreven voor de NVA. Heel wat anders dan met cijfers bezig te zijn natuurlijk, maar wat vond ik het leuk! Dat ik anderen met waardevolle informatie misschien wel verder kon helpen vond ik een fijne gedachte. Het voelde zoveel nuttiger dan wat ik op mijn werk deed… .

In mijn vrije tijd schreef ik blogs over wat mij zoal bezighield. Persoonlijke verhalen met hier en daar een vleugje humor en zelfspot. Ik genoot van het schrijfproces en de leuke reacties op mijn verhalen. Een reactie die ik eigenlijk altijd kreeg was: daar moet je iets mee gaan doen! Dat vond ik ook, maar hoe? En wanneer?

Twee jaar geleden startte mijn man een massagepraktijk. Aan de keukentafel schreven we zijn missie, bepaalden zijn doelgroep en zochten uit waar die doelgroep zich bevond. We bouwden een website en ik schreef er de teksten voor. We waren zichtbaar op social media en vindbaar op Google en met resultaat: binnen no time dienden de eerste klanten zich aan. En ik? Ik kreeg hier enorme energie van en dacht: hier kan ik anderen ook mee helpen!

Ik nam een radicaal besluit: in goed overleg nam ik afscheid van mijn werkgever en nam de tijd om na te denken hoe ik mijn verdere werkzame leven wilde invullen. Alsof het zo moest zijn maakte ik in die tijd kennis met het fenomeen Virtueel Professional. Dit was wat ik wilde! Ik deed de opleiding ‘Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf’ en direct aansluitend ‘Virtueel Succes’. Met de module Online Marketing & Sales hoop ik nog meer kennis te vergaren, zodat ik vol vertrouwen andere ondernemers kan helpen om online succesvol te zijn.

Wil je Linda en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

2019 was een rollercoaster!

2019 was een rollercoaster!

In de korte tijd dat ik ondernemer ben heb ik al vele facetten van het ondernemerschap doorlopen. Met de daarbij behorende emoties. Een rollercoaster, zo kan ik 2019 het beste omschrijven. Maar het wagentje is niet ontspoord en klaar om in 2020 weer nieuwe ritjes te maken!

#DURFTEVRAGEN

#DURFTEVRAGEN

Herken je dat? Dat je altijd een passend antwoord klaar wilt hebben. Ook als je die niet direct hebt? Omdat je liever geen ‘nee’ verkoopt en als een alleskunner gezien wilt worden. Ik ben ook een wanne-be-alleskunner geweest. Gelukkig kan ik het idee van alles te...

Structuur = overzicht = rust

Structuur = overzicht = rust

Structuur helpt je om overzicht te krijgen en focus te houden. Zo hoef je je niet te laten leiden door de waan van de dag en ben je een stuk productiever! Maar ja, ook ik ben die structuur wel eens kwijt. Lees in deze blog hoe ik die structuur voor mezelf weer terugvond.

Interview met Linda den Hartog

Interview met Linda den Hartog

Linda is in september gestart met de opleiding Virtueel Succes, Module 1 Online Marketing & Sales. De komende 6 maanden gaat zij voor ons bloggen. In dit interview vertelt zij wie zij is en waarom zij gekozen heeft voor de opleiding.

Stroeve start

Stroeve start

  Ik ben nu bijna een maand voor mijn stage opdrachtgever aan de slag en we hadden een stroeve start. Niet vanaf moment één. Het kennismakingsgesprek was leuk en er was een klik. De afgelopen periode had gedoe rondom het verkrijgen van een subsidie voor haar...

Plan van aanpak, hoe pak je dat aan?

Plan van aanpak, hoe pak je dat aan?

Vorige maand ben ik begonnen aan de opleiding Virtueel Succes aan de Academie voor Virtueel Professionals. Ik volg er de module Online Marketing & Sales, omdat ik behoefte had aan meer kennis over online marketing: hoe implementeer je het, welke online tools zijn...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!