Blog door Judith Elissen

 

Judith Elissen heeft in september 2019 de training Meer klanten door een Onweerstaanbaar VP Aanbod gevolgd. Deze training is een onderdeel van de opleiding Binnen 10 weken een Lopend VP Bedrijf, maar je kunt de training ook los volgen, wat Judith heeft gedaan. Gedurende 3 maanden zal Judith haar ervaringen delen over de gevolgde training en ons meenemen in de vervolgstappen daarna.

Judith: “Ik ben vanaf januari bezig met het opstarten van mijn eigen VA bedrijf naast mijn baan in loondienst. Het is een geweldig leuk proces en ik heb al veel geleerd, maar op een gegeven moment merkte ik dat ik vastliep en een helpende hand nodig had om me even een duwtje vooruit te geven.  Deze training heeft me de handvatten gegeven die ik echt nodig had om verder te kunnen. Ik neem jullie graag mee op mijn ondernemersreis, volg mijn blogs!”

Ik ben 42 jaar en ik woon samen met Robert en onze twee tieners in het mooie Overijssel. Ik werk als executive assistant/PA bij een internationaal farmaceutisch bedrijf waar ik tevens verantwoordelijk ben voor PR, communicatie en events. Daarnaast ben ik mijn eigen VA bedrijf aan het opstarten.

Toen ik Petra vorig jaar tegenkwam op social media en hoorde over de mogelijkheden van zelfstandig werken als professionele virtuele ondersteuner, was ik meteen enthousiast! Ik had nooit gedacht aan deze mogelijkheid. Ik heb altijd voor grotere bedrijven gewerkt als management- en directie assistent en het leek me geweldig om al die kennis en ervaring in te kunnen zetten om meerdere kleinere ondernemers te helpen. Ook wilde ik mezelf verder ontwikkelen en nieuwe dingen leren. Dus ik ging er helemaal voor, kocht Petra’s boek, verdiepte me in alle informatie die ik kon vinden over virtueel werken, ondernemen en alles wat daarbij komt kijken en schreef me in bij de KvK.

Maar het duizelde me al snel! Zoveel informatie. Ik vond het pittig om een bedrijf op te starten zonder ondernemerservaring. Ik dacht dat ik het wel alleen zou kunnen, maar op een gegeven moment zat ik muurvast en kwam ik niet meer verder met mijn proces. Ik had echt hulp nodig van een expert die het pad al bewandeld had, dus toch maar investeren in een opleiding. Ik verdiepte me in de verschillende VA trainingen en besloot de 2-daagse live training van de Academie voor Virtueel Professionals te gaan volgen, omdat dat voor mijn gevoel precies was wat ik op dat moment nodig had. En dat was een hele goede beslissing! Wil je weten waarom? Lees dan mijn blogs.

 

 

Wil je Judith en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

BTW….o nee!

BTW….o nee!

Ik ben meer een taalmens dan een cijfertjesmens. Altijd al geweest. Ik had vroeger op school best een beetje moeite met rekenen en wiskunde en eigenlijk alle vakken waar het woord ‘kunde’ achter stond. Als ik berekeningen moest maken, haakte ik liever af. Gaf mij maar...

Mijn eerste virtuele opdracht

Mijn eerste virtuele opdracht

Ik zag de uitvraag op facebook voorbij komen. Het was vrijdagmiddag en ik zat een beetje verveeld op social media te surfen. 'Met spoed hulp gezocht. Wie o wie is er handig met PowerPoint, heeft wat tijd over en is creatief?' Ik reageerde meteen (why not, dacht ik....

Netwerken

Netwerken

Zenuwen! Wat trek ik aan? Ik had mijn pitch al een paar keer geoefend ‘ik ben Judith Elissen en ik heb sinds kort een eigen bedrijf als Virtual Assistant…” en een stapel visitekaartjes in mijn tas gestopt. Het was mijn allereerste bijeenkomst van de...

De keuze is reuze!

De keuze is reuze!

Als jij, net als ik, al vele jaren een ondersteunde rol vervult als management of directie assistente (of iets wat daarop lijkt) dan ben jij waarschijnlijk ook van alle markten thuis. Ze noemen ons ook wel ‘spin in het web’ omdat we een centrale rol vervullen binnen...

Interview met Judith Elissen

Interview met Judith Elissen

Judith Elissen heeft in september 2019 de training Meer klanten door een Onweerstaanbaar VP Aanbod gevolgd.Petra heeft Judith na de training geïnterviewd en zij vertelt waarom ze besloten heeft deze live trainingsdagen te gaan volgen.

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!