Blog door Jonna Krikken

Jonna Krikken heeft vorig jaar modules 1 en 2 van de opleiding Virtueel Succes gedaan. In januari 2019 is ze gestart met Module 3, Statistieken & Financiën.  Ook tijdens deze module wordt de kennis en theorie meteen in de praktijk gebracht tijdens een stage. Gedurende de drie maanden van deze module vertelt Jonna over wat zij meemaakt en leert. 

In januari 2018 ben ik begonnen met de opleiding Virtueel Succes en om eerlijk te zijn had ik geen idee wat mij te wachten stond. Dat ik ondersteunen leuk vond dat wist ik al maar niet de wijze waarop je dat ook in kunt zetten. Een wereld die op mij zit te wachten met al mijn kennis en kunde, jarenlange ervaringen in ondersteunende functies en eentje waar ik superblij van word. In februari 2019 heb ik de grote stap genomen en sinds kort ben ik de trotse eigenaar van EXCELLENTVP. Ik help ondernemers online zichtbaar te worden, hun processen te structureren, optimaliseren en automatiseren.

Wil je Jonna en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Verkooptraining / Nieuwe Inzichten

Verkooptraining / Nieuwe Inzichten

Deze week mocht ik een verkooptraining volgen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten dus ging ik er met open vizier in. Nu ik al een jaar bezig ben met de opleiding Virtueel Succes en ik de nodige ondernemersboeken heb gelezen begin ik mij een beetje...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!