Blog door Jonna Krikken

Jonna Krikken heeft vorig jaar modules 1 en 2 van de opleiding Virtueel Succes gedaan. In januari 2019 is ze gestart met Module 3, Statistieken & Financiën.  Ook tijdens deze module wordt de kennis en theorie meteen in de praktijk gebracht tijdens een stage. Gedurende de drie maanden van deze module vertelt Jonna over wat zij meemaakt en leert. 

In januari 2018 ben ik begonnen met de opleiding Virtueel Succes en om eerlijk te zijn had ik geen idee wat mij te wachten stond. Dat ik ondersteunen leuk vond dat wist ik al maar niet de wijze waarop je dat ook in kunt zetten. Een wereld die op mij zit te wachten met al mijn kennis en kunde, jarenlange ervaringen in ondersteunende functies en eentje waar ik superblij van word. In februari 2019 heb ik de grote stap genomen en sinds kort ben ik de trotse eigenaar van EXCELLENTVP. Ik help ondernemers online zichtbaar te worden, hun processen te structureren, optimaliseren en automatiseren.

Wil je Jonna en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Van No/No naar Know/Know

Van No/No naar Know/Know

Wat kan jij dan? Vrij regelmatig krijg ik de vraag wat kan jij voor mij betekenen. En als ik begin te praten dan bemerk ik dat heel veel ondernemers echt geïnteresseerd zijn. Maar soms ook kijken ze mij aan en vragen om een lijstje. Vaak probeer...

Vind ik dit nog wel leuk?

Vind ik dit nog wel leuk?

      Deze week Deze week had ik opnieuw voor mij een unieke ervaring. Ik was aan het werk bij een opdrachtgever (jawel live aanwezig) en daar ging alles prima. De opdrachtgever was blij met mij, met wat ik voor hem had geregeld. Hij vond...

Last van een dipje?

Last van een dipje?

    Dipje?   De afgelopen 2 weken waren een crime. 2 opdrachtgevers haakten af. Het lag niet aan mij zeiden ze maar het knaagt toch behoorlijk aan je zelfvertrouwen. Je denkt net je financiële plaatje op orde te hebben en het samenwerken...

Financiële Doelen

Financiële Doelen

  We hebben ze allemaal We hebben allemaal financiële doelen. Een klein doel die net iets te dure laarzen, gympen, tas of jas, waar je bijvoorbeeld een maandje extra voor moet sparen. En vaak ook hebben we tegelijk grotere financiële wensen...

KOEmonniceren

KOEmonniceren

Communiceren zonder emotieVolgens mij hebben we er bijna allemaal moeite mee als je echt door iets geraakt wordt om dan te communiceren zonder emotie. Hoe doe je dat? Hoe schakel je je emotie uit zodat je het enkel en alleen nog rationeel kunt...

Het factureringssysteem automatiseren

Het factureringssysteem automatiseren

PeppolIn 2008 is Peppol opgericht. Peppol (Pan – European – Public – Procurement – Online) is opgericht om ervoor te zorgen dat de overheden tussen de verschillende landen veilig facturen snel konden versturen en ontvangen. Nu is het ook klaar...

Uitstelgedrag

Uitstelgedrag

Allemaal hebben we ermee te maken: Timemanagement. Hoe deel jij je tijd in, wat is wel belangrijk, wat niet en hoeveel kan je in de max. toegestane tijd die je beschikbaar hebt kwijt. Waarom?Waarom stellen we dingen uit? Iedereen heeft hier last...

Interview met Jonna Krikken

Interview met Jonna Krikken

Jonna Krikken volgt de opleiding Virtueel Succes. Op dit moment is bij bezig met Module 3 en dat gaat over Statistieken en Financien. Gedurende 3 maanden gaat Jonna bloggen over haar ervaringen tijdens het volgen van de opleiding. Ik interview haar...

Facebook Pixel

Facebook Pixel

Ehh Pixel?Toen ik het woord Facebook Pixel als eerste hoorde zat ik op een training in Utrecht. Daar werd verteld dat dit heel belangrijk was. Wat het precies was en wat ik ermee kon is waarschijnlijk compleet lang mij heen gegaan. Het woord is...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!