Blog door Jildau Sybesma

 

Jildau Sybesma is in januari 2019 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende het volgen van de opleiding zal zij haar ervaringen delen over de stappen die zij en hoe zij haar eigen bedrijf opzet. 

Mijn naam is Jildau Sybesma, 32 jaar, moeder van 3 kinderen ( 9, 3 en 1) en partner van Willem.

Jaren heb ik in de zorg gewerkt als managementassistent. Doordat de organisatie waar ik werkte veel groei doormaakte, heb ik niet alleen ervaring in het dagelijks management, time management en proactief werken maar ook ervaring in veranderingsprocessen, het werken aan groei en kwaliteit.

Een eigen bedrijf is iets wat ik al een langere tijd ambieer. Het bepalen van mijn eigen koers, mijn eigen tijd en leven inrichten, balans, vrijheid en mezelf ontwikkelen zijn dingen die ik waardevol vindt en die voor mij van groot belang zijn bij het voeren van mijn onderneming.

Toen ik las over de Virtueel professionele beroepen was ik meteen geprikkeld. Nadat ik mij hierover had ingelezen wist ik, dit is het voor mij!

Ik leer graag nieuwe dingen, dus toen ik las over de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf, heb ik eerst thuis besproken wat mijn partner er van vond. Hij was positief over het gaan volgen van deze opleiding, dus toen was de keuze snel gemaakt. Deze opleiding gaat mij de steun in de rug geven die ik nodig heb als het gaat om het opzetten van mijn eigen bedrijf. 

Het schrijven in een (gast)blog is nieuw voor mij, een leuke uitdaging. Het is een mooie manier om zichtbaar te worden op de markt. Ik heb er helemaal zin in!

Wil je Jildau en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Interview met Jildau Sybesma

Interview met Jildau Sybesma

Jildau is in januari gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende de opleiding heeft zij wekelijks geblokt over de stappen die zij heeft gezet en de ontwikkelingen die zij doormaakte. Ter afsluiting van de opleiding en de...

De mega grote drempel over

De mega grote drempel over

Alle kleine drempels samen maken een mega grote drempel in zijn geheel, alsof je een berg beklimt. Zoals Martin Luther King ooit zei : ‘Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien om de eerste trede te nemen’. Heb vertrouwen in jezelf en...

Het behouden van je koers

Het behouden van je koers

We weten allemaal wel hoe handig het internet kan zijn. Heb je een vraag maar weet je het antwoord niet? Het internet heeft bijna overal een antwoord op.  Ik merk dat nu ik een aantal keren pagina’s heb bezocht over het ondernemen, de advertenties in mijn...

En…. ACTIE!

En…. ACTIE!

Onderzoek gesprekken met ondernemers Vorige week heb ik ondernemers gebeld voor mijn onderzoek, zo spannend! Ik moet echt een flinke drempel over om dit te doen.   De gesprekken met de ondernemers waren leuk om te doen.  Ik merk dat ik toch aan mezelf twijfel, kan ik...