Blog door Jildau Sybesma

 

Jildau Sybesma is in januari 2019 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende het volgen van de opleiding zal zij haar ervaringen delen over de stappen die zij en hoe zij haar eigen bedrijf opzet. 

Mijn naam is Jildau Sybesma, 32 jaar, moeder van 3 kinderen ( 9, 3 en 1) en partner van Willem.

Jaren heb ik in de zorg gewerkt als managementassistent. Doordat de organisatie waar ik werkte veel groei doormaakte, heb ik niet alleen ervaring in het dagelijks management, time management en proactief werken maar ook ervaring in veranderingsprocessen, het werken aan groei en kwaliteit.

Een eigen bedrijf is iets wat ik al een langere tijd ambieer. Het bepalen van mijn eigen koers, mijn eigen tijd en leven inrichten, balans, vrijheid en mezelf ontwikkelen zijn dingen die ik waardevol vindt en die voor mij van groot belang zijn bij het voeren van mijn onderneming.

Toen ik las over de Virtueel professionele beroepen was ik meteen geprikkeld. Nadat ik mij hierover had ingelezen wist ik, dit is het voor mij!

Ik leer graag nieuwe dingen, dus toen ik las over de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf, heb ik eerst thuis besproken wat mijn partner er van vond. Hij was positief over het gaan volgen van deze opleiding, dus toen was de keuze snel gemaakt. Deze opleiding gaat mij de steun in de rug geven die ik nodig heb als het gaat om het opzetten van mijn eigen bedrijf. 

Het schrijven in een (gast)blog is nieuw voor mij, een leuke uitdaging. Het is een mooie manier om zichtbaar te worden op de markt. Ik heb er helemaal zin in!

Wil je Jildau en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

En…. ACTIE!

En…. ACTIE!

Onderzoek gesprekken met ondernemers Vorige week heb ik ondernemers gebeld voor mijn onderzoek, zo spannend! Ik moet echt een flinke drempel over om dit te doen.   De gesprekken met de ondernemers waren leuk om te doen.  Ik merk dat ik toch aan mezelf twijfel, kan ik...

De eerste stappen naar het VP-schap

De eerste stappen naar het VP-schap

Mijn jongste kind – Feline – is op dit moment druk in ontwikkeling om te leren lopen. Bijzonder om te zien welke ontwikkeling ze doormaakt, met haar eerste stapjes doet ze uiteindelijk een grote stap naar zelfstandigheid. Vergelijkbaar met de stappen die mijn dochter...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!