Blog door Irma Wuite

 

Irma Wuite is in april 2019 gestart met de opleiding Virtueel Succes, Module 1 Online Marketing & Sales. Deze module duurt 6 maanden, waarbij de theorie meteen toegepast wordt in de praktijk met een opdracht voor een stageopdrachtgever. Gedurende deze 6 maanden zal Irma haar ervaringen delen.

 

Mijn naam is Irma Wuite 34 jaar en moeder van twee dochters van 2 en 4 jaar en partner van Hiddo Blauw. Sinds januari 2019 ben werkzaam als Virtueel Assistent. Wat ik merk bij ondernemers waarmee ik samenwerk is dat ze worstelen met de online marketing. Zelf heb ik nog te weinig kennis van online marketing. Onder andere daarom ben ik gestart met de opleidingen Virtueel Succes module Marketing en Sales. Daarnaast vind ik de online marketing en sales heel interessant en dynamisch.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam bij een financiële instelling. De afgelopen jaren heb ik verschillende functies gehad. Door verschillende reorganisaties zit ik niet meer op mijn plek. Directie secretaresse, medewerker marketing en communicatie vond ik de leukste functies van de afgelopen jaren. Ik ben om mij heen gaan kijken en kwam een voor mij nieuw beroep tegen Virtueel Assistent. Ik ben op gesprek geweest bij een Virtueel Assistent. Tijdens en na het gesprek werd ik alleen maar enthousiaster en ben ik gaan uitzoeken hoe ik dit het beste kan aanpakken. Zo kwam ik uiteindelijk bij Petra terecht.

Met deze opleiding wil ik zorgen dat ondernemers online zichtbaar worden met een strategisch plan van aanpak. Ik wil graag de samenwerking aan gaan op verschillende vlakken. Zowel dagelijks management, klantenservice en online marketing. Ik zie dat als je eenmaal met een opdrachtgever samenwerkt dat er steeds meer taken bij komen.  

Petra heeft mij gevraagd of ik wilde gaan bloggen. Laat ik net voor mijzelf als doel hebben gesteld dat ik zelf meer moet gaan doen aan mijn online zichtbaarheid. Een betere timing is er niet! Ik ga jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn leermomenten tijdens deze opleiding. 

Wil je Irma en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Wat een week!

Wat een week!

Vorige week hebben we de certificeringsweek gehad. We kregen drie opdrachten die één voor één werden opgeladen in de leeromgeving. Maandag zat ik startklaar voor de eerste opdracht. Goed uitgerust ging ik deze certificeringsweek tegemoet.  Live contactBij...

Bijna klaar met de opleiding!

Bijna klaar met de opleiding!

Je leest het goed, ik ben bijna klaar met de opleiding ‘Virtueel succes online marketing’. Afgelopen week heb ik nog een online training gehad over hoe je Facebook Messenger kunt inzetten voor je online marketing en deze week is de certificeringsweek....

Ben jij al bezig met Evergreen marketing?

Ben jij al bezig met Evergreen marketing?

Ben jij al bezig met Evergreen marketing?Deze week stond de module Evergreen marketing op de agenda. Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord. Bij Evergreen moest ik gelijk denken aan de Liga. Maar ik kan je vertellen, daar heeft het helemaal niets mee te...

Instagram, hoe werkt het?

Instagram, hoe werkt het?

Afgelopen week had ik een online training over hoe je Instagram kunt inzetten voor jezelf en voor klanten. Voordat de training begon werd de vraag gesteld of wij al bekend zijn met Instagram en of wij het zelf gebruiken of voor onze klanten. In mijn geval...

Nieuwe inspiratie en energie!

Nieuwe inspiratie en energie!

Afgelopen week was ik op vakantie met mijn gezin. Even lekker helemaal niks doen en de tijd aan onszelf! We waren in Nederland midden op de Veluwe, in de bossen. Heerlijk rustgevend en ontspannen. Uiteraard vragen onze twee meiden van 2 en 4 jaar de nodige...

Training Social Media

Training Social Media

Onlangs hebben we social media trainingen gehad. Hoofdzakelijk over LinkedIn en Facebook adverteren. Natuurlijk wist ik al het een en ander maar door deze trainingen kreeg ik meer inzicht in de mogelijkheden van LinkedIn en Facebook, waardoor ik mijn...

Vakantie: ben je dan offline?

Vakantie: ben je dan offline?

Vakantie, wat een heerlijk vooruitzicht. De meeste mensen in Nederland gaan op vakantie of hebben die in het vooruitzicht. Maar hebben wij tegenwoordig eigenlijk nog wel vakantie? We leven tenslotte in een 24-uurs economie en als je internet tot je...

Virtueel assistent, eenzaam of niet?

Virtueel assistent, eenzaam of niet?

Als VA werk je vaak vanuit huis. Je hebt geen directe collega’s om je heen. Niet iemand waar je gelijk even mee kan sparren als je een vraag hebt. Of gewoon je hart luchten als het allemaal niet zo gaat zoals jij in gedachten had. Het kan soms best eenzaam...

Hoe maak ik de juiste sales funnel?

Hoe maak ik de juiste sales funnel?

Afgelopen week hadden we opnieuw een live training in Haarlemmerliede, dus  ik was alweer vroeg op pad. Het was gelukkig niet druk op de weg dus ik kon zo doorrijden. Eenmaal aangekomen druppelden de andere deelneemsters ook al binnen. We waren allemaal...

Doelen stellen om focus te houden!

Doelen stellen om focus te houden!

Het tweede kwartaal zit erop; het is echt voorbij gevlogen. Inmiddels ben ik alweer een half jaar ondernemer, zit ik op de helft van de opleiding Virtueel Succes, module Online Marketing en heb ik 10  blogs geschreven en 1 video- interview gegeven. Wat...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!