Blog door Irma Wuite

 

Irma Wuite is in april 2019 gestart met de opleiding Virtueel Succes, Module 1 Online Marketing & Sales. Deze module duurt 6 maanden, waarbij de theorie meteen toegepast wordt in de praktijk met een opdracht voor een stageopdrachtgever. Gedurende deze 6 maanden zal Irma haar ervaringen delen.

 

Mijn naam is Irma Wuite 34 jaar en moeder van twee dochters van 2 en 4 jaar en partner van Hiddo Blauw. Sinds januari 2019 ben werkzaam als Virtueel Assistent. Wat ik merk bij ondernemers waarmee ik samenwerk is dat ze worstelen met de online marketing. Zelf heb ik nog te weinig kennis van online marketing. Onder andere daarom ben ik gestart met de opleidingen Virtueel Succes module Marketing en Sales. Daarnaast vind ik de online marketing en sales heel interessant en dynamisch.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam bij een financiële instelling. De afgelopen jaren heb ik verschillende functies gehad. Door verschillende reorganisaties zit ik niet meer op mijn plek. Directie secretaresse, medewerker marketing en communicatie vond ik de leukste functies van de afgelopen jaren. Ik ben om mij heen gaan kijken en kwam een voor mij nieuw beroep tegen Virtueel Assistent. Ik ben op gesprek geweest bij een Virtueel Assistent. Tijdens en na het gesprek werd ik alleen maar enthousiaster en ben ik gaan uitzoeken hoe ik dit het beste kan aanpakken. Zo kwam ik uiteindelijk bij Petra terecht.

Met deze opleiding wil ik zorgen dat ondernemers online zichtbaar worden met een strategisch plan van aanpak. Ik wil graag de samenwerking aan gaan op verschillende vlakken. Zowel dagelijks management, klantenservice en online marketing. Ik zie dat als je eenmaal met een opdrachtgever samenwerkt dat er steeds meer taken bij komen.  

Petra heeft mij gevraagd of ik wilde gaan bloggen. Laat ik net voor mijzelf als doel hebben gesteld dat ik zelf meer moet gaan doen aan mijn online zichtbaarheid. Een betere timing is er niet! Ik ga jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn leermomenten tijdens deze opleiding. 

Wil je Irma en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Hoe maak ik de juiste sales funnel?

Hoe maak ik de juiste sales funnel?

Afgelopen week hadden we opnieuw een live training in Haarlemmerliede, dus  ik was alweer vroeg op pad. Het was gelukkig niet druk op de weg dus ik kon zo doorrijden. Eenmaal aangekomen druppelden de andere deelneemsters ook al binnen. We waren allemaal...

Doelen stellen om focus te houden!

Doelen stellen om focus te houden!

Het tweede kwartaal zit erop; het is echt voorbij gevlogen. Inmiddels ben ik alweer een half jaar ondernemer, zit ik op de helft van de opleiding Virtueel Succes, module Online Marketing en heb ik 10  blogs geschreven en 1 video- interview gegeven. Wat...

Wat is een virtueel assistent?

Wat is een virtueel assistent?

Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld. Wat is een VA, wat voor werkzaamheden doet een VA precies en hoe kun je gebruik maken van haar diensten? Afgelopen week had ik een netwerkbijeenkomst van de lokale ondernemersvereniging. En ook nu weer kwamen deze...

Waarom een blog schrijven en inzetten als marketing?

Waarom een blog schrijven en inzetten als marketing?

Met de Academie voor Virtueel Professionals heb ik afgesproken dat ik elke week een blog schrijf. Dit doe ik niet alleen voor de academie, maar ook voor mijzelf. Elke week een blog schrijven vergt best veel discipline en tijd, want voor je het weet is de week voorbij...

Lancering  van je dienst of product

Lancering van je dienst of product

Vorige week woensdag had ik een live training met Petra en mijn medecursisten. Deze keer geen online module maar gewoon fysiek aanwezig in een zaal. De training startte om 9.00 uur in Haarlemmerliede. Aangezien ik 60 km verderop woon, was ik al vroeg op...

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Vorig jaar september ben ik gestart met de opleiding ‘Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf’. Dit was de eerste stap naar ondernemerschap en een grote persoonlijke ontwikkeling.Wat is persoonlijk ontwikkeling nu eigenlijk? Persoonlijke ontwikkeling is alles rondom de...

Goed voorbereid op pad!

Goed voorbereid op pad!

Als virtueel professional wil je professionaliteit uitstralen. Je hoopt dat de ondernemer een goede indruk van je krijgt en dat hij of zij het vertrouwen heeft om met jou te gaan samenwerken. Afgelopen donderdag had ik mijn intakegesprek met mijn tweede...

Netwerken, doe jij dat?

Netwerken, doe jij dat?

Deze week stond een netwerklunch gepland met een groep vrouwelijke ondernemers die onlangs zijn gestart met hun eigen bedrijf. We doen allemaal iets anders. De een heeft een platform voor eenzame jongeren, de ander maakt promotie video’s voor ondernemers,...

Interview met Irma Wuite

Interview met Irma Wuite

Irma Wuite volgt de opleiding Virtueel Succes en dan specifiek Module 1 Online Marketing & Sales. Gedurende 6 maanden gaat Irma bloggen over haar ervaringen tijdens het volgen van deze opleiding. Ik interview haar aan het begin van Module 1 over waar...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!