Blog door Iris Wijnen

Iris Wijnen is in september 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf.

Mijn naam is Iris Wijnen en doordat mijn man een eigen onderneming heeft ben ik in dit werk gerold. Al twee jaar ondersteun ik hem, zodat hij kan doen waar hij goed in is: timmeren en verbouwen. Afgelopen zomer ontdekte ik dat wat ik doe een naam heeft en best wel een coole naam: Virtueel Professional. Ik ben me erin gaan verdiepen en zo kwam ik uit bij de Academie voor Virtueel Professionals waar ik begon aan de opleiding.

Met mijn blogs ga ik vertellen wat ik doe, wat ik leer en waar ik tegenaan loop. Het zal een ander verhaal zijn dan ‘normaal’, want ik ben doof. Lees je mee?

Wil je Iris en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Afsluitend interview met Iris Wijnen

Afsluitend interview met Iris Wijnen

Iris Wijnen heeft de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf afgerond en Iris is de eerste dove deelneemster aan de opleiding. Ik interview haar over haar ervaringen en waar ze nu staat. 

Final!! En hoe nu verder??

Final!! En hoe nu verder??

The final!! Yes!! ik ben aan het einde van de 10 weekse opleiding Virtueel Professional aangekomen. Net (hopelijk) alle modules afgerond en opdrachten ingeleverd. Nu ben ik in afwachting van goedkeuring en dan mag ik mijn certificaat ontvangen! En dan? Hoe...

Na tien weken…

Na tien weken…

Tien weken De tijd vliegt voorbij... we zijn namelijk aan het einde van de tienweekse online opleiding Virtueel Professional gekomen. De opleiding wordt afgesloten met een presentatie en dat is vanavond al. Na tien weken mag iedereen een korte presentatie...

Waar een boswandeling al niet goed voor is!

Waar een boswandeling al niet goed voor is!

En toen had ik een writer’s block. Ik wist echt niet waar ik deze week over moest schrijven. De opleiding verloopt prima, alles gaat zijn gangetje. Wat had ik nu te melden? Wat mij dan helpt, is een grote boswandeling met je hond. Dus liep ik onlangs in het bos te...

Studeren is leuk!

Studeren is leuk!

Studieweek De afgelopen week was een echte studieweek. Na een zeer drukke periode, waarbij ik twee keer naar het buitenland moest, had ik bewust mijn agenda nu zoveel mogelijk leeg gehouden. In die week wilde ik bijtanken, maar ook tijd hebben voor mijn studie bij de...

In de bubbel…

In de bubbel…

Afgelopen week kwam ik er niet aan toe om een blog te schrijven. Dit had te maken met het feit dat ik op vakantie was in Valencia, Spanje. Na drie dagen Valencia verkend te hebben met mijn man en dochter, was ik present bij een Europees Forum...

Deaf by me…mijn kwaliteiten

Deaf by me…mijn kwaliteiten

Na de week gestart te zijn met een strakke tijdsplanning, begon ik vorige week met een gesprek met een ondernemer. We hebben bij de opleiding een opdracht gekregen: onderzoeksgesprekken voeren met ondernemers. Doel van de gesprekken zijn erachter te komen...

Ik ben (was) er klaar voor

Ik ben (was) er klaar voor

Toen ik me aanmeldde voor de Academie Virtueel professionals, had ik een mooi tijdschema gemaakt. De twee dagen dat we live training kregen, stonden al netjes in mijn agenda, ik had geregeld dat alles thuis in orde was; de was gedaan, oppas voor de hond,...

De kop is eraf!

De kop is eraf!

De kop is eraf! Voordat ik begon aan de 10 weekse online training Virtueel Professional heb ik een andere opleiding gedaan. Echter heb ik hier veel slechte ervaringen opgedaan en het resulteerde zich in het feit dat ik hier geen certificaat ging krijgen....

Interview met Iris Wijnen

Interview met Iris Wijnen

Iris Wijnen is in september 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Met haar blogs gaat ze vertellen wat ze doet, wat ze leert en waar ze tegenaan loopt. Het is bijzonder dat Iris deze stap zet, want Iris is doof.  Ik heb Iris...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!