Blog door Gerdine Taks

Gerdine Taks is op 8 januari 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Vol enthousiasme gaat zij in 10 weken tijd de benodigde stappen zetten om haar bedrijf als Virtueel Assistent te starten. Zij neemt ons de komende weken graag mee in al haar ontwikkelingen, de stappen, de vraagstukken, het ‘uit haar comfortzone treden’ en alles wat op haar pad komt. Allereerst stelt zij zich hieronder heel graag aan je voor.

 

Ik heb 17 jaar gewerkt bij de Rabobank en bij de laatste reorganisatie voelde ik dat het nu mijn tijd was om het roer om te gooien. Dus de daden bij de woorden gevoegd en mijzelf een sabbatical van een jaar gegeven.

Een jaar om na te denken over “wat dan” en ik heb deze tijd ook nodig gehad om me los te weken van de Rabobank. Tja, ik was 20 toen ik daar ging werken, heb een heel Rabo-netwerk en al mijn opleidingen zijn Rabo-gerelateerde opleidingen. Dan kom je jezelf ook wel eens flink tegen in de vraag “wat dan”..

Uiteindelijk heb ik voor mijzelf een ideaalschets gemaakt. Wat is een mooie balans tussen werk en privé en al mijn andere bezigheden. Ik ben namelijk een actief persoon. Ik ben moeder van 3 dochters en vrouw van een lieve man. Zing bij een 100 koppig symfonieorkest als 1 van de 7 vocals, ik ben voorzitter van de oudercommissie van de basisschool van mijn kinderen, sport en ik heb een groot sociaal leven.

Daarnaast ben ik stemactrice/voice-over en presentatrice. Benieuwd hoe ik dit ga combineren met mijn werk als VA? Daar vertel ik jullie graag over in mijn blog.

 

Wil je Gerdine de komende weken volgen? Hou dan onze nieuwsbrief en de social media kanalen van de Academie in de gaten. Of abonneer je via de RSS feed.

Soms moet het gewoon zo zijn.

Soms moet het gewoon zo zijn.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na 20 weken bloggen is dit mijn laatste blog. Voelt nu écht als een beetje loslaten hoor. Er is veel gebeurd de afgelopen 20 weken. Begin van het jaar wist ik niet zo goed waar ik stond, wat ik wilde, wat bij mij paste....

Opnieuw een verbintenis aangegaan

Opnieuw een verbintenis aangegaan

  Helaas, de afspraak werd nog een keer verzet om privé redenen van één van de eigenaren. Kan gebeuren natuurlijk. Dus werd ik door de andere gebeld voor een nieuwe afspraak. Wat een leuk gesprek was dit. Het liep vanzelf en we hadden veel overeenkomsten. Een...

Kom maar op met die opdrachten

Kom maar op met die opdrachten

Bij de opleiding aan de Academie voor Virtueel Professionals hoort een besloten facebookpagina voor de Exclusieve VP Club. Hier kun je na het afronden van de opleiding het eerste jaar gratis bij aansluiten. Een mooi platform waar nieuwbakken VP’s hun vragen kwijt...

“Nee” zeggen is ook een keuze

“Nee” zeggen is ook een keuze

Deze week een oproep voorbij zien komen van iemand die een persoon zocht voor 8 uur per week voor opvang inkomende telefonie van meerdere grote bedrijven. Nou ja, dat is dus écht mijn ding dus heb ik hierop gereageerd en na een aantal dagen kreeg ik een...

de flow van een zelfstandige

de flow van een zelfstandige

Dit heet dus een flow…. Donderdagmorgen als gastvrouw op de netwerkbijeenkomst gestaan. Een stuk of 20 ondernemers kwamen naar de locatie waar ik ze van harte welkom heette en een naambatch opdeed. Handig om meteen even te spieken wie ik voor me heb en welk bedrijf...

Met vallen en opstaan

Met vallen en opstaan

  Na 2,5 week vakantie weer heerlijk bijgetankt van de hectische periode. Ik moest echt heel even uitrusten van het vooral in je hoofd bezig zijn met je bedrijf. Het heeft natuurlijk heel veel voordelen het ondernemerschap (eigen tijd indelen, doen wat je leuk...

Weer een lijntje uitgezet

Weer een lijntje uitgezet

Na 3 dagen eindelijk reactie op mijn mail. Met duizend maal excuses natuurlijk maar het was ook zó druk... ja, dat snap ik...daarom heb je me ook nodig...😉. Wel was er een interne procedure voor de werving van personeel die ze eerst moesten doorlopen...

De magie van netwerken

De magie van netwerken

En toen was het donderdag. Same time, same place. Weer gezellig buiten op het terras gezeten en het gesprek wat we die maandag hadden verfijnd en meer concreet gemaakt. Het zal eerst op basis van losse projecten gaan. Omdat de organisatie in korte tijd zo enorm...

Powervrouw

Powervrouw

En of ik aan het knallen ben. Maandag stond dus het gesprek met die ondernemer. Dit had ik natuurlijk heel goed voorbereid. Ik hou ervan op tijd te komen dus ruim 20 minuten voor de afspraak stond ik al op de parkeerplaats waar we hadden afgesproken. Ik checkte voor...

Gecertificeerd en het verhaal erna…

Gecertificeerd en het verhaal erna…

Het certificaat is in de pocket en daarmee komt er helaas een einde aan mijn blogperiode….dus niet! In het afrondende gesprek met Petra hebben we het erover gehad en heb ik aangeboden nog een periode van 10 weken te gaan bloggen. Het is natuurlijk heel leuk om de...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!