Blog door Gerdine Taks

Gerdine Taks is op 8 januari 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Vol enthousiasme gaat zij in 10 weken tijd de benodigde stappen zetten om haar bedrijf als Virtueel Assistent te starten. Zij neemt ons de komende weken graag mee in al haar ontwikkelingen, de stappen, de vraagstukken, het ‘uit haar comfortzone treden’ en alles wat op haar pad komt. Allereerst stelt zij zich hieronder heel graag aan je voor.

 

Ik heb 17 jaar gewerkt bij de Rabobank en bij de laatste reorganisatie voelde ik dat het nu mijn tijd was om het roer om te gooien. Dus de daden bij de woorden gevoegd en mijzelf een sabbatical van een jaar gegeven.

Een jaar om na te denken over “wat dan” en ik heb deze tijd ook nodig gehad om me los te weken van de Rabobank. Tja, ik was 20 toen ik daar ging werken, heb een heel Rabo-netwerk en al mijn opleidingen zijn Rabo-gerelateerde opleidingen. Dan kom je jezelf ook wel eens flink tegen in de vraag “wat dan”..

Uiteindelijk heb ik voor mijzelf een ideaalschets gemaakt. Wat is een mooie balans tussen werk en privé en al mijn andere bezigheden. Ik ben namelijk een actief persoon. Ik ben moeder van 3 dochters en vrouw van een lieve man. Zing bij een 100 koppig symfonieorkest als 1 van de 7 vocals, ik ben voorzitter van de oudercommissie van de basisschool van mijn kinderen, sport en ik heb een groot sociaal leven.

Daarnaast ben ik stemactrice/voice-over en presentatrice. Benieuwd hoe ik dit ga combineren met mijn werk als VA? Daar vertel ik jullie graag over in mijn blog.

 

Wil je Gerdine de komende weken volgen? Hou dan onze nieuwsbrief en de social media kanalen van de Academie in de gaten. Of abonneer je via de RSS feed.

de flow van een zelfstandige

de flow van een zelfstandige

Dit heet dus een flow…. Donderdagmorgen als gastvrouw op de netwerkbijeenkomst gestaan. Een stuk of 20 ondernemers kwamen naar de locatie waar ik ze van harte welkom heette en een naambatch opdeed. Handig om meteen even te spieken wie ik voor me heb en welk bedrijf...

Met vallen en opstaan

Met vallen en opstaan

  Na 2,5 week vakantie weer heerlijk bijgetankt van de hectische periode. Ik moest echt heel even uitrusten van het vooral in je hoofd bezig zijn met je bedrijf. Het heeft natuurlijk heel veel voordelen het ondernemerschap (eigen tijd indelen, doen wat je leuk vind,...

Weer een lijntje uitgezet

Weer een lijntje uitgezet

Na 3 dagen eindelijk reactie op mijn mail. Met duizend maal excuses natuurlijk maar het was ook zó druk... ja, dat snap ik...daarom heb je me ook nodig...😉. Wel was er een interne procedure voor de werving van personeel die ze eerst moesten doorlopen...

De magie van netwerken

De magie van netwerken

En toen was het donderdag. Same time, same place. Weer gezellig buiten op het terras gezeten en het gesprek wat we die maandag hadden verfijnd en meer concreet gemaakt. Het zal eerst op basis van losse projecten gaan. Omdat de organisatie in korte tijd zo enorm...

Powervrouw

Powervrouw

En of ik aan het knallen ben. Maandag stond dus het gesprek met die ondernemer. Dit had ik natuurlijk heel goed voorbereid. Ik hou ervan op tijd te komen dus ruim 20 minuten voor de afspraak stond ik al op de parkeerplaats waar we hadden afgesproken. Ik checkte voor...

Gecertificeerd en het verhaal erna…

Gecertificeerd en het verhaal erna…

Het certificaat is in de pocket en daarmee komt er helaas een einde aan mijn blogperiode….dus niet! In het afrondende gesprek met Petra hebben we het erover gehad en heb ik aangeboden nog een periode van 10 weken te gaan bloggen. Het is natuurlijk heel leuk om de...

Certificaat Virtueel Professional

Certificaat Virtueel Professional

Daar is hij dan….Tadaaa!!! Na 10 weken in een rollercoaster gezeten te hebben presenteer ik u allen…..MIJN CERTIFICAAT! Wauw, wat ben ik ongelooflijk trots! Maandagavond hadden wij onze eindpresentatie en wat was dit leuk om te ervaren. De medecursisten...

De reis van de zoektocht

Wat een hectische week! Mijn god, nu ik de goede koers aan het bevaren ben word ik soms overspoeld door hoge golven, meegesleept met de stroming en kom ik soms vast te zitten in de keien… Vraagt een vriendin me deze de week “en…heb je nu meer rust gevonden...

Gerdine Ta(l)ks

Gerdine Ta(l)ks

Naar aanleiding van mijn twijfelblog de vorige keer heb ik een onlinecoachgesprek gehad met Petra. Zij heeft me weer een heel eind op weg geholpen. Ik wil doen wat ik leuk vind. Met mijn stem bezig zijn en vooral klantwaarden leveren. Maar hoe combineer je...

Samen kom je verder

Op mijn laatste zin van mijn vorige blog “en nu…” reageerde Petra. Zij stelde voor een coachgesprek in te plannen want mijn spagaat was heel herkenbaar in de fase waar ik nu in zit. Ze wil mij graag een hart onder de riem steken en meedenken om weer wat...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden

Voornaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer info
Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer info

Voornaam
E-mailadres

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!