Blog door Gerdine Taks

Gerdine Taks is op 8 januari 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Vol enthousiasme gaat zij in 10 weken tijd de benodigde stappen zetten om haar bedrijf als Virtueel Assistent te starten. Zij neemt ons de komende weken graag mee in al haar ontwikkelingen, de stappen, de vraagstukken, het ‘uit haar comfortzone treden’ en alles wat op haar pad komt. Allereerst stelt zij zich hieronder heel graag aan je voor.

 

Ik heb 17 jaar gewerkt bij de Rabobank en bij de laatste reorganisatie voelde ik dat het nu mijn tijd was om het roer om te gooien. Dus de daden bij de woorden gevoegd en mijzelf een sabbatical van een jaar gegeven.

Een jaar om na te denken over “wat dan” en ik heb deze tijd ook nodig gehad om me los te weken van de Rabobank. Tja, ik was 20 toen ik daar ging werken, heb een heel Rabo-netwerk en al mijn opleidingen zijn Rabo-gerelateerde opleidingen. Dan kom je jezelf ook wel eens flink tegen in de vraag “wat dan”..

Uiteindelijk heb ik voor mijzelf een ideaalschets gemaakt. Wat is een mooie balans tussen werk en privé en al mijn andere bezigheden. Ik ben namelijk een actief persoon. Ik ben moeder van 3 dochters en vrouw van een lieve man. Zing bij een 100 koppig symfonieorkest als 1 van de 7 vocals, ik ben voorzitter van de oudercommissie van de basisschool van mijn kinderen, sport en ik heb een groot sociaal leven.

Daarnaast ben ik stemactrice/voice-over en presentatrice. Benieuwd hoe ik dit ga combineren met mijn werk als VA? Daar vertel ik jullie graag over in mijn blog.

 

Wil je Gerdine de komende weken volgen? Hou dan onze nieuwsbrief en de social media kanalen van de Academie in de gaten. Of abonneer je via de RSS feed.

Dobberen en mijzelf prikkelen

Dobberen en mijzelf prikkelen

Mijn onzekerheid komt om de hoek kijken… Maak ik de juiste keuzes? Doe ik het wel goed? Ben ik op de goede weg? Vergeet ik geen belangrijke dingen? Oh, die mensen zijn sceptisch…zou ik het wel kunnen? Dit aapje op mijn schouder is een hardnekkige. Waar...

Bedrijfsnaam gevonden!!!

Bedrijfsnaam gevonden!!!

De makelaar heeft mij een bericht teruggestuurd. Hij zat inderdaad al in een afrondende fase van de sollicitatie en hij heeft de medewerker aangenomen. Maar…. Hij vond mijn mail er goed uitzien en hij sluit zeker niet uit dat hij me in de toekomst alsnog...

Niet denken, maar gewoon DOEN!

Niet denken, maar gewoon DOEN!

Deze week was echt een rommelweek. Ik heb de lesstof in de modules behandeld en de opdrachten gemaakt. Ook een to-do lijst voor mijzelf gemaakt want wat komt er veel bij kijken! Fijn dat we het wiel niet allemaal zelf uit hoeven te vinden want wat is de...

Mijn ‘Passie’ versus ‘Ideaalschets’

Mijn ‘Passie’ versus ‘Ideaalschets’

Je passie vinden (of toch niet) Wanneer je de bladen openslaat, je facebookpagina’s met voorgestelde berichten bekijkt, heeft iedereen het erover: Je passie vinden. Definitie van passie: groot verlangen naar iets hebben. Dus toen ik de deur van de Rabobank...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden

Voornaam*
E-mailadres*
Telefoon*

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer info
Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer info

Voornaam
E-mailadres

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!