Blog door Danielle Davelaar

 

Danielle Davelaar is in september 2018 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende het volgen van de opleiding zal zij haar ervaringen delen over de stappen die zij en hoe zij haar eigen bedrijf opzet.

Ik ben Danielle Davelaar, 42 jaar en woon in Dordrecht met mijn dochter van 16, zoon van 9 en hond(je) en ook parttime met mijn partner en zijn zoon van 12. Op dit moment ben ik werkzaam bij de gemeente Dordrecht, afdeling Sportaccommodaties, voor 32 uur per week. Ik wil mijn VA bedrijf opzetten naast mijn huidige baan en op 1 januari 2019 hoop ik te starten met mijn eerste klant.

Waarom ik met deze opleiding gestart ben, is omdat ik stiekem altijd al iets voor mezelf wilde gaan doen, alleen nooit bedacht dit in deze richting te gaan doen. Mijn carrière heeft 17 jaar lang op een laag pitje gestaan, tijdens mijn vorige relatie. 5 jaar geleden is daar een einde aan gekomen en nu is het tijd voor mezelf. Na verschillende opleidingen bekeken te hebben las ik op Facebook iets over een VA. Leuk, maar kan ik dat wel? Ik ben me erin gaan verdiepen en veel gesproken met mijn partner en vriendinnen, waarna iedereen zo positief reageerde. Een paar weken geleden de knoop doorgehakt en me aangemeld voor deze opleiding.

Wil je Danielle en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Yes, I did it!

Yes, I did it!

Voordat de opleiding begon, in mijn zoektocht naar een geschikte opleiding, en tijdens de opleiding heeft Petra een plaatje gebruikt wat eigenlijk constant in mijn hoofd is blijven hangen. Op de een of andere manier moet ik daar heel vaak aan denken, als...

Van werknemer naar ondernemer

Van werknemer naar ondernemer

Deze week zijn we gestart met module 10, de laatste module voordat we ons bedrijf moeten presenteren. Maar nu komt ook meteen het besef dat het daarna klaar is, dan moeten we het echt zelf gaan doen. Sommige zijn al gestart met een eerste...

Tegeltjeswijsheden

Tegeltjeswijsheden

Deze week hebben we weer een online vragen uurtje gehad met Petra en een aantal medecursisten. Het is wel fijn om van elkaar te horen (en elkaar daarbij ook te zien) dat we allemaal ongeveer tegen dezelfde dingen aanlopen. Een inkoppertje was...

Online Marketing

Online Marketing

Voordat ik startte met de opleiding werd mij verteld dat ik rekening moest houden met ongeveer 2,5 uur ‘huiswerk’ per week. Naast een baan (32 uur) en kinderen die sporten en mij ook graag zien als taxi-chauffeur, is het, zoals ik ook al in...

Connect & Disconnect

Connect & Disconnect

Afgelopen weekend ben ik een weekendje weggeweest. Met mijn zoon overnacht in de Jungle van Center Parcs. Wat was het heerlijk en ik was er ook echt aan toe, even weg. De afgelopen tijd is zo hectisch geweest, vooral de laatste twee weken. Ik heb wel mijn...

Zelf de touwtjes in handen hebben!

Zelf de touwtjes in handen hebben!

Vorige week hebben we de netwerkbijeenkomst met de andere VA’s gehad. Wat was het leuk om als startende VA, de succes verhalen van de ervaren VA’s te horen, maar ook waar zij tegenaan lopen. Ook erg leuk om te horen dat er zoveel mogelijk is qua...

Time Management

Time Management

Het is best pittig om deze opleiding naast een drukke baan, kinderen en partner te doen. Soms is het zoeken naar tijd om de opdrachten uit te voeren, goed time management is dus wel heel belangrijk. Gelukkig is het nog steeds wel heel erg leuk om zo met...

Een ‘gezicht’ bij mijn bedrijf!

Een ‘gezicht’ bij mijn bedrijf!

Het is me gelukt, ik heb een bedrijfsnaam en logo! Bij het bepalen van mijn niche, oftewel doelgroep, kreeg ik een steeds beter beeld bij mijn toekomstige opdrachtgevers. Deze doelgroep benader je anders dan bijvoorbeeld een notaris. In de Bouw en Groen...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!