Blog door Amy Gille

 

Amy Gille is in april 2019 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende het volgen van de opleiding zal zij haar ervaringen delen over de stappen die zij en hoe zij haar eigen bedrijf opzet.

Even voorstellen…

Mijn naam is Amy, ik ben 42 jaar en woon in Zaventem, kort bij Brussel. Ik hou van mijn familie, vrienden, uit eten gaan, lezen,… Daarnaast ben ik gepassioneerd door sporten en reizen.

De voorbije 20 jaar werkte ik vol enthousiasme voor een lokale overheid en dit voornamelijk als afdelingshoofd Vrije Tijd. Mijn huidige functie is bijzonder veelzijdig. Enerzijds ben ik eindverantwoordelijke voor de diensten sport, jeugd, cultuur, toerisme en bibliotheek binnen onze gemeente. De organisatie van events en activiteiten, het beheer van infrastructuren, personeelszaken, budgetplanning, kwaliteitszorg,… staan dagdagelijks op mijn planning. Anderzijds ben ik het aanspreekpunt voor onze inwoners in hun vrijetijdsbesteding. Ik adviseer hen en de plaatselijke verenigingen hoe ze hun vrije tijd goed kunnen invullen.
In mijn eigen vrije tijd doceer ik sportmanagement in een erkend opleidingscentrum en ondersteun ik mijn partner in zijn zaak.

Met deze rugzak vol ervaring en kennis waag ik de sprong naar het ondernemerschap en ga ik de uitdaging aan om mezelf verder te ontplooien. Tijd om mijn organisatietalent anders te gaan inzetten en te gaan doen wat ik echt leuk vind, namelijk ondernemers ondersteunen en bijstaan in hun groei zodat hun bedrijf kan floreren. Het schenkt me enorm veel voldoening dat ik de missing link kan betekenen tussen een ondernemer en zijn succes. 

Ik kijk erg uit naar deze spannende reis en pen graag mijn ontwikkelingen wekelijks neer.

Wil je Amy en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Effectief communiceren

Effectief communiceren

Mijn werkpunt deze week: effectief communicerenHoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt?Allereerst door jouw communicaties goed te plannen.Dit kan door 1 op 1 besprekingen of teamvergaderingen maar in onze sector vaak telefonisch of via een...

Hoe plaats ik mezelf in de markt? (deel 2 van 2)

Hoe plaats ik mezelf in de markt? (deel 2 van 2)

Ontwerpen van jouw eigen logoHet logo ontwerp vormt een belangrijk onderdeel van hoe je jezelf als ‘merk’ wil voorstellen.De kleur, lay-out, lettertype, symbolen,… bepalen namelijk hoe de klant jou waarneemt.Ga eerst even op onderzoek uit. Wie is jouw...

Hoe plaats ik mezelf in de markt? (deel 1 van 2)

Hoe plaats ik mezelf in de markt? (deel 1 van 2)

Om de marketing setup van mijn beginnende onderneming zo efficiënt mogelijk vorm te geven heb ik een handig quick fix 4-luikje opgesteld.Ik deel het hieronder graag met jullie.Ontwikkelen van jouw eigen bedrijfsnaamIkzelf was er al vrij snel uit dat ik...

Verruim jouw ‘mentale bril’

Verruim jouw ‘mentale bril’

Het verschil tussen een boeket onkruid en een ruiker bloemen is louter een opinie. Mentale brillen oftewel selectieve waarneming Wat in jouw bril past dringt zich op als waarneming, wat er niet in past, filter je weg.Je gaat je zo...

Interview met Amy Gille

Interview met Amy Gille

Amy Gille is in april 2019 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende het volgen van de opleiding zal zij haar ervaringen delen over de stappen die zij en hoe zij haar eigen bedrijf opzet.Ik heb Amy bij aanvang van de...

Flexplek

Flexplek

Van thuisuit werken is leuk, motiveert en zorgt voor een goede work-life balans.Toch merk ik dat hier soms wat afleiding en sleur in sluipt. Vandaar dat ik vanaf nu ook een flexplek heb! Ik ben ervan overtuigd dat een wisselende werkplek voor meer dynamiek...

Als je niet plant… plan je om te falen!

Als je niet plant… plan je om te falen!

Ziezo, mijn eerste stappen richting ondernemerschap zijn gezet!Primair heb ik me natuurlijk ingeschreven voor de opleiding ‘Binnen 10 weken een Lopend VP Bedrijf’  bij de Academie voor Virtueel Professionals van Petra Fehring.De online leeromgeving en bijhorende 2...

Blog? Blogger? Blogging?

Blog? Blogger? Blogging?

Marketing is fun, marketing is business, marketing is art, marketing is too important to be left to the marketing departement,…Hoe dan ook, marketing is hot!Nu ik als startende ondernemer mijn tocht naar succes aan het uitstippelen ben, is marketing een...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!