Blog door Amy Gille

 

Amy Gille is in april 2019 gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende het volgen van de opleiding zal zij haar ervaringen delen over de stappen die zij en hoe zij haar eigen bedrijf opzet.

Even voorstellen…

Mijn naam is Amy, ik ben 42 jaar en woon in Zaventem, kort bij Brussel. Ik hou van mijn familie, vrienden, uit eten gaan, lezen,… Daarnaast ben ik gepassioneerd door sporten en reizen.

De voorbije 20 jaar werkte ik vol enthousiasme voor een lokale overheid en dit voornamelijk als afdelingshoofd Vrije Tijd. Mijn huidige functie is bijzonder veelzijdig. Enerzijds ben ik eindverantwoordelijke voor de diensten sport, jeugd, cultuur, toerisme en bibliotheek binnen onze gemeente. De organisatie van events en activiteiten, het beheer van infrastructuren, personeelszaken, budgetplanning, kwaliteitszorg,… staan dagdagelijks op mijn planning. Anderzijds ben ik het aanspreekpunt voor onze inwoners in hun vrijetijdsbesteding. Ik adviseer hen en de plaatselijke verenigingen hoe ze hun vrije tijd goed kunnen invullen.
In mijn eigen vrije tijd doceer ik sportmanagement in een erkend opleidingscentrum en ondersteun ik mijn partner in zijn zaak.

Met deze rugzak vol ervaring en kennis waag ik de sprong naar het ondernemerschap en ga ik de uitdaging aan om mezelf verder te ontplooien. Tijd om mijn organisatietalent anders te gaan inzetten en te gaan doen wat ik echt leuk vind, namelijk ondernemers ondersteunen en bijstaan in hun groei zodat hun bedrijf kan floreren. Het schenkt me enorm veel voldoening dat ik de missing link kan betekenen tussen een ondernemer en zijn succes. 

Ik kijk erg uit naar deze spannende reis en pen graag mijn ontwikkelingen wekelijks neer.

Wil je Amy en haar updates volgen? Dat kan via de nieuwsbrief van de Academie voor Virtueel Professionals en onze social media kanalen. Of meld je aan via de RSS feed hieronder, dan krijg je een melding van haar updates.

Blog? Blogger? Blogging?

Marketing is fun, marketing is business, marketing is art, marketing is too important to be left to the marketing departement,…Hoe dan ook, marketing is hot!Nu ik als startende ondernemer mijn tocht naar succes aan het uitstippelen ben, is marketing een...

Vind ik dit nog wel leuk?

Vind ik dit nog wel leuk?

      Deze week Deze week had ik opnieuw voor mij een unieke ervaring. Ik was aan het werk bij een opdrachtgever (jawel live aanwezig) en daar ging alles prima. De opdrachtgever was blij met mij, met wat ik voor hem had geregeld. Hij vond...

Last van een dipje?

Last van een dipje?

    Dipje?   De afgelopen 2 weken waren een crime. 2 opdrachtgevers haakten af. Het lag niet aan mij zeiden ze maar het knaagt toch behoorlijk aan je zelfvertrouwen. Je denkt net je financiële plaatje op orde te hebben en het samenwerken...

Interview met Jildau Sybesma

Interview met Jildau Sybesma

Jildau is in januari gestart met de opleiding Binnen 10 Weken een Lopend VP Bedrijf. Gedurende de opleiding heeft zij wekelijks geblokt over de stappen die zij heeft gezet en de ontwikkelingen die zij doormaakte. Ter afsluiting van de opleiding en de...

Financiële Doelen

Financiële Doelen

  We hebben ze allemaal We hebben allemaal financiële doelen. Een klein doel die net iets te dure laarzen, gympen, tas of jas, waar je bijvoorbeeld een maandje extra voor moet sparen. En vaak ook hebben we tegelijk grotere financiële wensen...

Ga je mee op reis?

Ga je mee op reis?

Het was wel erg vroeg, om 4.50 uur ging mijn wekker. Dit was natuurlijk niet voor niks. Ik ging mijn zoon wegbrengen naar Breda van waaruit hij naar Eindhoven Airport vertrok. Hij is voor zijn opleiding op studiereis naar Lissabon. ReizenOver...

KOEmonniceren

KOEmonniceren

Communiceren zonder emotieVolgens mij hebben we er bijna allemaal moeite mee als je echt door iets geraakt wordt om dan te communiceren zonder emotie. Hoe doe je dat? Hoe schakel je je emotie uit zodat je het enkel en alleen nog rationeel kunt...

VIRTUEEL SUCCES IN DE PRAKTIJK

Ja, vertel mij meer over de stage mogelijkheden
Ik ga akkoord dat ik meer informatie over het programma Virtueel Succes in de Praktijk ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Verwerking persoonsgegevens conform onze privacy statement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik ben VA en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!

Ja, ik werk in loondienst en wil meer infoIk ga akkoord dat ik meer informatie over de opleiding Virtueel Succes ontvang. Hiervoor kan ik me op ieder moment afmelden.

Ik ga akkoord met het privacyreglement. Lees hier ons privacy statement.

Aanmelding geslaagd Bedankt voor je aanmelding!