Bijna klaar met de opleiding!

Je leest het goed, ik ben bijna klaar met de opleiding ‘Virtueel succes online marketing’. Afgelopen week heb ik nog een online training gehad over hoe je Facebook Messenger kunt inzetten voor je online marketing en deze week is de certificeringsweek.

Certificeringsweek
Deze week wordt er getoetst of ik de materie echt wel goed heb begrepen en ook daadwerkelijk kan toepassen. We krijgen de hele week door verschillende opdrachten, die we voor een gestelde deadline in moeten leveren bij Petra. Ik ben best een beetje zenuwachtig. Ik heb alle modules doorlopen en alle trainingen gevolgd dus ik ga er vol goede moed tegenaan en laat zien wat ik het afgelopen half jaar heb geleerd.

Terugblik
In april startte de opleiding. Na twee weken kwam de groep live samen tijdens twee trainingsdagen. Daarna volgden er verschillende modules, online vragenuurtjes, online training over het inzetten van social media tools en nog twee trainingsdagen. Ik ben overal bij aanwezig geweest en heb alle modules afgerond.
Voordat de opleiding begon heeft Petra mij gevraagd of ik elke week wilde bloggen over de opleiding. Die uitdaging —want dat was het voor mij— heb ik met beide handen aangegrepen. En ik ben weer een ervaring rijker.

Leerdoel
Aan het begin van deze opleiding hebben we leerdoelen voor onszelf gesteld. Mijn leerdoel was: “Ik wil zekerder in mijn schoenen staan en mijn kwaliteit/kennis uitbreiden over online marketing, zodat ik echt een sparringpartner kan worden voor mijn opdrachtgever”.
Voor mijzelf heb ik het leerdoel zeker behaald. Ik heb mijn kennis en kwaliteit op dit gebied meer uitgebreid. Als een ondernemer meer wil weten over online marketing kan ik meedenken en hem of haar daarover adviseren. Voor mij is de opleiding alvast geslaagd.

Vooruitblik
Nu de opleiding bijna af is krijg ik meer tijd om weer andere dingen op te pakken. Uiteraard ga ik op zoek naar nieuwe klanten. De stage is nog niet helemaal afgerond dus daar ga ik nog mee verder.

Ik stop niet met bloggen, ik ga ermee door. Maar daarvoor moet eerst mijn website af dus daar ga ik mee aan de slag. In oktober heb ik nog een driedaagse training Social Media en Business Bootcamp om mijn kennis nog meer uit te breiden en mijzelf verder te ontwikkelen. Daarna even rust qua opleidingen en dan wil ik in januari starten met module 2, ‘Dagelijks management, communicatie en diensten automatiseren’. Kortom, ik blijf niet stil zitten.

Volgende week deel ik met jullie hoe ik de certificeringsweek heb ervaren!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *