Bedrijfsnaam gevonden!!!

De makelaar heeft mij een bericht teruggestuurd. Hij zat inderdaad al in een afrondende fase van de sollicitatie en hij heeft de medewerker aangenomen. Maar…. Hij vond mijn mail er goed uitzien en hij sluit zeker niet uit dat hij me in de toekomst alsnog eens benadert omdat mijn diensten hem zeker aanspreken…..nou, dat noem ik nog eens zaaien.

Ook contact gehad met het UWV en wat denk je….Ik zit nu officieel in de onderzoeksfase van 6 weken en waar ik dacht nog niet naar de KvK en de bank te mogen, mag dit dus wél alvast geregeld worden, maar nog niet officieel naar buiten treden. Top!

Dus heel veel nagedacht over mijn bedrijfsnaam…Onder het hardlopen kreeg ik een geweldige ingeving. Helemaal enthousiast thuis meteen gecheckt of de bedrijfsnaam en domeinnaam nog vrij was. Helaas… en wat denk je? Ergens aan de andere kant van Nederland heeft een andere VP van de academie van Petra dezelfde naam en opzet bedacht! BALEN!

Het duurde even voordat ik ‘mijn” bedrijfsnaam kon vergeten. Dus van de week nog maar eens een rondje wezen hardlopen en “PLING” daar kwam er weer één. (Ik kan iedereen echt aanraden om te gaan hardlopen. Gezond en reuze goed voor je denkwerk) En ja hoor, deze naam was nog niet geclaimd. Ik hou hem nog even geheim tot ik 20 februari bij de Kamer van Koophandel ben geweest. De domeinnaam (en aliassen) heb ik inmiddels wel gekocht. Nu kan het niet meer mis gaan en kan ik voor mijn gevoel echt weer verder met ‘de rest’.

‘De rest’ is voor mijn gevoel heel veel abracadabra. Ik vind het een enorme uitdaging om alle online tools die er zijn te vergelijken, te testen, te downloaden (wat vaak gepaard gaat met foutmeldingen, Engelse teksten, rare opties…hihihi) Maar ik ben een doorzetter en bijt mijn tanden er gewoon in. Ook ben ik niet bang om hulp te vragen dus ik heb al een hulplijn uitstaan. Nee, het gaat niet vanzelf maar dat hoeft ook niet. Het gaat erom dat ik mijn eigen bedrijf zo opzet dat het voor mij zelf prettig en duidelijk is om te werken. Als er een goede basis staat ben ik erg tevreden. Uitbouwen en nieuwe dingen leren kan altijd! Keep up the good work!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *