Algemene voorwaarden van de Academie voor Virtueel Professionals

De Academie voor Virtueel Professionals is een handelsnaam van Acern.

Voor alle diensten (programma’s, producten en bemiddeling) die aangeboden worden, gelden algemene voorwaarden die op deze pagina gepubliceerd en te downloaden zijn.

Op elke websitepagina waarin een dienst (programma, product of bemiddeling) wordt aangeboden, wordt verwezen naar de desbetreffende en geldige algemene voorwaarden. Tevens kan je daar de voorwaarden raadplegen en downloaden.

Vanuit de online betalingsmodule (shop) die gebruikt wordt voor betaling van de diensten, wordt verwezen naar deze centrale pagina zodat iedere klant terug kan vinden welke voorwaarden voor de desbetreffende dienst gelden. Dit omdat je vanuit de online betalingsomgeving akkoord gaat met de geldende voorwaarden.

 

Rechtspersoon:
Acern
Postbus 5337
2000 CH Haarlem
KvK 34316977

Handelsnaam onder Acern:
Academie voor Virtueel Professionals
Website Academie voor Virtueel Professionals

De verschillende algemene voorwaarden

 

Om de voorwaarden te kunnen downloaden, klik op de naam van desbetreffende algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers van de Academie voor Virtueel Professionals 2019
Voor het leveren van programma’s, producten en bemiddeling uit naam van de Academie voor Virtueel Professionals, aangeboden aan Opdrachtgevers op de website van de Academie voor Virtueel Professionals (bemiddeling).

Algemene Voorwaarden Academie voor Virtueel Professionals 2017
Voor het leveren van opleidingsprogramma’s, online trainingen, producten en overige diensten uit naam van Academie voor Virtueel Professionals, aangeboden aan (aanstaande) Virtueel Professionals op de website van Academie voor Virtueel Professionals.

Algemene Voorwaarden gebruik website 2017
Voor het gebruiken, plaatsen en raadplegen van VP – VA – VM profielen en het plaatsen van oproepen namens Opdrachtgevers op de website van Academie voor Virtueel Professionals.

 

Mochten er vragen zijn n.a.v. de algemene voorwaarden stuur dan een mail zodat wij kunnen helpen.

 

Hartelijke groet,