Algemene voorwaarden

Academie voor Virtueel Professionals

Voor alle diensten (opleidingen, producten en bemiddeling) die aangeboden worden, gelden algemene voorwaarden die op deze pagina gepubliceerd en te downloaden zijn.

De Academie voor Virtueel Professionals is een handelsnaam van Acern.

Algemene Voorwaarden

Op elke websitepagina waarin een dienst (opleiding, product of bemiddeling) wordt aangeboden, wordt verwezen naar de desbetreffende en geldige algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kun je op deze pagina raadplegen en downloaden.

Vanuit de online betalingsmodule (shop) die gebruikt wordt voor betaling van de diensten, wordt ook verwezen naar deze centrale pagina zodat iedere klant terug kan vinden welke voorwaarden voor de desbetreffende dienst gelden. Dit omdat je vanuit de online betalingsomgeving akkoord gaat met de geldende voorwaarden.

Rechtspersoon:
Acern
Postbus 5337
2000 CH Haarlem
KvK 34316977

Handelsnaam onder Acern:
Academie voor Virtueel Professionals
Website Academie voor Virtueel Professionals

De verschillende algemene voorwaarden
Om de voorwaarden te kunnen downloaden, klik op de naam van desbetreffende algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers van de Academie voor Virtueel Professionals
Voor het leveren van programma’s, producten en bemiddeling uit naam van de Academie voor Virtueel Professionals, aangeboden aan Opdrachtgevers op de website van de Academie voor Virtueel Professionals (bemiddeling).

Algemene Voorwaarden Academie voor Virtueel Professionals
Voor het leveren van opleidingsprogramma’s, online trainingen, producten en overige diensten uit naam van Academie voor Virtueel Professionals, aangeboden aan (aanstaande) Virtueel Professionals op de website van Academie voor Virtueel Professionals.

Mochten er vragen zijn n.a.v. de algemene voorwaarden stuur dan een mail zodat wij kunnen helpen.