Aan de slag!

Afgelopen week heb ik heel goed afgesloten. De potentiële opdrachtgever had nog wat extra vragen en nog wat extra tijd nodig om te beslissen. Ze was met nog iemand anders in gesprek, wat alleen maar goed is. Zaterdag kreeg ik een telefoontje dat ze voor mij gekozen had om mee samen te gaan werken. Jaaa, ik ben superblij! Het is een leuk persoon en de werkzaamheden worden leuk om te doen. De website moet opnieuw gebouwd worden en de online marketing verder opgezet worden. Het sluit precies aan bij wat ik tijdens de opleiding Virtueel Succes, module 1 heb geleerd. Ik heb er zin in om voor deze opdrachtgever aan de slag te gaan.

Het weekend heb ik goed besteed om de laatste modules en lessen te volgen van de online training in deze opleiding. Ik heb de afgelopen maanden heel veel extra kennis opgedaan en mijn aantekeningenblock is bijna vol. Er was nog een extra module toegevoegd over de privacywetgeving en online marketing. Heel fijn dat er is ingespeeld op de actualiteit en dat ik er nu ook helemaal van op de hoogte ben. Ook mijn eigen financieel plan is aan de orde gekomen. Ik had dat aan het einde van vorig jaar al voor mezelf uitgewerkt en het advies vanuit de opleiding sluit aan bij hoe ik het voor mezelf al had uitgewerkt. Het is fijn om een bevestiging te hebben dat ik het nog niet zo slecht bedacht had allemaal.

Komende week wordt spannende week. Het is certificeringsweek en ik zal verdeeld over de week een aantal praktijkopdrachten ontvangen die binnen een bepaalde tijd ingeleverd moeten worden. We hebben laatst al een voorbeeldopdracht gehad. Die heb ik niet gemaakt, maar ik weet nu wel wat ik ongeveer kan verwachten. Ik laat het gewoon komen en ga er dan mee aan de slag. Ik heb vertrouwen in mezelf dat het allemaal gaat lukken.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *