Janke Papa | 13 juni 2022

5 groeitips voor jouw opdrachtgevers

5 groeitips voor jouw opdrachtgevers

Online zichtbaarheid en marketing is belangrijker dan ooit!

Jij weet dat. En je opdrachtgever weet dat ook. Een vaak gehoorde klacht bij ondernemers is ‘ik heb het al zo druk!’ Hier kan jij bij helpen.

Ik heb voor jou 5 tips die jouw opdrachtgevers helpen om online meer klanten aan te trekken. Dit bespaart ze veel acquisitietijd. Neem deze tips dus vooral door als je je opdrachtgever weer spreekt en samen marketingplannen ontwikkelt voor de komende maanden.

Als ze deze tips goed en consistent doorvoeren besparen ze niet alleen veel acquisitietijd, maar zal de omzet ook gaan groeien. Daardoor hebben ze weer extra budget om jou in te huren om deze tips consistent door te voeren…

Omdat de website nog steeds de belangrijkste bron is om aan nieuwe klanten te komen, ga ik in deze tips uit van de website. Maar uiteindelijk geldt hetzelfde voor alle marketingkanalen, zoals de verschillende sociale media kanalen.

Tot slot:

Als je opdrachtgever SMART doelstellingen (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden) formuleert én bepaalt hoe die doelstellingen te halen en welke cijfers daarvoor nodig zijn, dan wordt alles nog overzichtelijker.